Plexiglas gebruikt voor expositie

Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

Foto Contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

08/07/2014

08:07

Geschreven door: 

willem

Fashion Media Artist, Naomi-Jamie Venetiaan, heeft ons kort geleden benaderd. Voor haar expositie EXPOSURE, aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht, wilde ze plexiglas gebruiken. Hier werken wij natuurlijk graag aan mee!

Expositie met plexiglas 

De expositie van Naomi-Jamie heet EXPOSURE. In deze expositie beschouwt ze de tweestrijd tussen online en realtime beleving. Ons online leven is vaak mooier, en ingepakt in een utopie die zich steeds sneller verspreidt. De online wereld raakt steeds meer vervloeit met patronen die onze normen en waarden, relaties en consumptie in vraagstelling zetten. In haar expositie laat Naomi-Jamie zien waar het internet volgens haar eigenlijk voor bedoeld is. Namelijk voor contact zoeken met anderen. Door middel van beeld, geluid, taal en informatie verspreiding geeft ze hier een prachtige invulling aan.

Inspiratie voor de expositie

Als kind was Naomi-Jamie al geobsedeerd door wat de toekomst allemaal met zich mee zou kunnen brengen. Films als ‘Back to the Future’ en ‘Star Wars’ inspireerde haar, en gaven haar een idee over wat de techniek zou kunnen betekenen. Als Fashion Media Artist, wil ze een schakel zijn voor de modewereld waarbij technische innovatie een lijdraad zal zijn. Met haar grote verbeeldingskracht wil ze onderzoeken wat de impact van techniek op onze maatschappij heeft. 

Naomi-Jamie is inmiddels cum laude geslaagd voor haar studie. Wat een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd!

>