Naomi-Jamie Venetiaan, Fashion Media Artist, heeft Plexiglas.nl benaderd voor plexiglas om te gebruiken voor haar werk voor de expositie EXPOSURE aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. 

Haar werk heet MODE_SYSTEM/ERROR. Het laat een conclusie zien van de tweestrijd van online en realtime beleving. Online is ons leven mooier, en ingepakt in een utopie die zich steeds sneller verspreidt. Het raakt steeds meer vervloeid met patronen die onze normen en waarden, relaties en consumptie in vraagstelling zetten. In haar installatie laat zij zien waar het internet zich het uiteindelijk het meeste toe leent. En dat is contact zoeken met anderen, door middel van beeld, taal en informatie verspreiding.

Als kind was Noami-Jamie al geobsedeerd door wat de toekomst met zich mee zou kunnen brengen. Films zoals ‘Back to the Future’ en ‘Star Wars’ gaven haar een idee op wat de techniek zou kunnen betekenen. Als Fashion Media Artist, wil zij een schakel zijn voor de modewereld waarbij technische innovatie een lijdraad zal zijn. Met haar verbeeldingskracht wil zij onderzoeken wat de impact van techniek op onze maatschappij heeft.

Inmiddels is Naomi-Jamie Venetiaan cum laude geslaagd. Van harte gefeliciteerd!