Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Kunststof platen of toebehoren kopen maar nog wat vragen? Neem gerust contact op!

Onze medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Golfplaten transparant

Zoekt u transparante golfplaten? Wij verkopen golfplaten transparant van polycarbonaat, polyester en PVC in diverse afmetingen en diktes. Voor elke overkapping een oplossing! 

 • Goed betaalbaar
 • Hoge isolatiewaarde
 • Mooie, gedempte lichtdoorlatendheid

Golfplaten transparant soorten

Transparante golfplaten staan bekend als voordelige oplossingen voor hellende daken. Of het nu gaat om een golfplaten afdak, carport, schuur of veehouderij, kunststof golfplaten bieden in veel gevallen aantrekkelijke voordelen. Ze zijn relatief licht en daardoor eenvoudig te monteren. De duurzaamheid en slagvastheid garanderen een lange levensduur. Perfect voor toepassingen rondom huis! Kunststof golfplaten komen in diverse soorten, ieder met hun unieke eigenschappen. Wij bieden dak golfplaten aan van polycarbonaat, polyester en PVC. Welke voldoet aan uw wensen?

Golfplaten doorzichtig polycarbonaat

Onze transparante golfplaten van polycarbonaat zijn verkrijgbaar in F-profiel 177/51, als enkelwandige of driewandige golfplaten. Polycarbonaat golfplaten zijn weerbestendig, hebben een hoge slagvastheid en zijn eenvoudig te monteren. Ideaal voor een stevige overkapping. Polycarbonaat lichtplaten kunt u makkelijk zelf zagen. Hiervoor raden wij een cirkelzaag of ijzerzaag aan. Let op dat door het zagen de afdichting van de zijkanten verloren gaat, waardoor er viezigheid in de plaat kan komen. In plaats daarvan kunt u de golfplaten ook laten overlappen voor de gewenste breedte.

De voordelen van transparante polycarbonaat golfplaten op een rij:

 • Hoge slagvastheid
 • Eenvoudig te monteren
 • Enkelwandig of driewandig
Golfplaten dak kunststof dakbedekking transparant

Polyester golfplaten transparant

Transparante golfplaten van polyester zijn glasvezelversterkte lichtplaten, die u herkent aan de licht zichtbare glasvezeldeeltjes. De glasvezeldeeltjes maken de golfplaten enorm sterk. Onze polyester golfplaten zijn verkrijgbaar in golf 76/18 (F) en 177/51 (GH). Polyester golfplaten zijn ammoniakbestendig en daarmee uitermate geschikt voor toepassingen in de agrarische sector. Ook bij particulieren ziet u deze doorzichtige dakplaten veel terug, bijvoorbeeld als overkapping voor carports, schuurtjes of fietsenstallingen. U krijgt van ons 10 jaar garantie op onze transparante golfplaten van polyester.

De voordelen van polyester golfplaten op een rij:

 • Glasvezelversterkt – extra sterk
 • Ammoniakbestendig
 • 10 jaar garantie

PVC golfplaten transparant

Kenmerkend voor golfplaten van PVC is de wat blauwe gloed. U betaalt voor PVC golfplaten minder dan voor de andere twee varianten, maar ook hiervoor heeft u uitstekende ammoniakbestendige golfplaten. Alhoewel PVC golfplaten minder sterk zijn, voldoet het prima voor een eenvoudige overkapping. PVC golfplaten zijn eenvoudig zelf te monteren. PVC kan behoorlijk uitzetten en inkrimpen bij temperatuurveranderingen, daarom adviseren wij gaten ongeveer 4 mm groter te boren dan de diameter van de schroeven. Ook op deze transparante golfplaten krijgt u van ons 10 jaar garantie.

De voordelen van PVC golfplaten:

 • Goedkope golfplaten
 • 10 jaar garantie

Transparante golfplaten kopen

Wilt u transparante golfplaten kopen bij Plexiglas.nl? U bestelt makkelijk en snel online uw gewenste kunststof golfplaat met de calculator. Scherp geprijsde golfplaten, die u waar voor uw geld geven. Wij bezorgen uw golfplaat gratis binnen vijf werkdagen. Ook voor het bevestigen van uw golfplaten kunt u in onze online winkel terecht!

Heeft u vragen over de diverse kunststofsoorten met betrekking tot uw project? Of wilt u bewerkingen uitbesteden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van advies voor het beste resultaat!