Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat golfplaten

Polycarbonaat golfplaten: enorm slagbestendig, een charmante lichtdoorlaat van 80 tot 88% en een hoge isolatiewaarde. Perfect als transparante kunststof dakplaat!

  • Enorm slagvast, hoge isolatiewaarde
  • Hoge lichtdoorlaat (kleur/tint: helder)
  • Driewandige & enkelwandige polycarbonaat golfplaten
Polycarbonaat golfplaten enkelwandig en driewandig

Golfplaten van polycarbonaat als overkapping

Deze golfplaten worden voor diverse toepassingen gebruikt. Ze kunnen ingezet worden als lichtplaten, maar ook als afdakje, serre, een carport van kunststof of voor een golfplaat overkapping in de tuin. Door de weerbestendige eigenschappen zoals een hoge slagvastheid, het UV-bestendige karakter en de hoge isolatiewaarde, kan golfplaten dakbedekking van polycarbonaat weer en wind doorstaan. De kunststof dakplaten zijn makkelijk te monteren en daardoor super fijn in gebruik.

Profielen polycarbonaat golfplaten helder

Onze polycarbonaat golfplaten zijn verkrijgbaar in F-profiel 177/51. We verkopen zowel enkelwandige als driewandige golfplaten. De afmetingen en diktes variëren. De dikte van deze golfplaten varieert van 1 millimeter tot 6 millimeter.

Polycarbonaat golfplaten zagen

Eventueel is het mogelijk om uw polycarbonaat golfplaten te zagen. We raden aan om dit uitsluitend uit te voeren met een cirkel- of ijzerzaag. De polycarbonaat golfplaat kan wat scherp zijn na het zagen. Het is daarnaast van belang om te weten dat er door het zagen viezigheid in de plaat kan komen, doordat de afdichting van de zijkanten verloren gaat door het zagen. Dit is voor eigen verantwoording. Een alternatief wat we aanraden is om uw polycarbonaat golfplaten te laten overlappen, zodat u de gewenste breedte kunt creëren.