**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Polycarbonaat golfplaten enkelwandig

Deze enkelwandige polycarbonaat golfplaten zijn 1 mm dik, en daardoor licht van gewicht. Het zijn heldere golfplaten met 88% lichtdoorlaat. Vaak gebruikt als afscheiding of kunststof dakplaat.

  • Golfplaten voorzien van UV-coating
  • Enkelwandig, licht van gewicht
  • Golftype F: 177/51
  • 10 jaar garantie

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn enkelwandige polycarbonaat golfplaten?

Polycarbonaat is een uitzonderlijk sterke kunststof, die volgens onderzoek 250x zo sterk als glas is. De polycarbonaat golfplaat is daardoor enorm vandalisme-proof, slagvast en weerbestendig. Omdat deze enkelwandige golfplaten maar 1 mm dik zijn, hebben ze een licht gewicht.

Gebruik van enkelwandige golfplaten van polycarbonaat

Onze enkelwandige golfplaten worden verkocht in de standaard maten 110x122 cm, 110x153 cm, 110x183 cm, 110x214 cm, 110x244 cm, 110x275 cm en 110x305 cm . Het is eventueel mogelijk om de golfplaten op maat te zagen, maar dit gebeurt op eigen risico. Plexiglas.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele tegenvallende resultaten. We raden aan om gebruik te maken van een cirkelzaag of ijzerzaag. Bovendien is het van belang om er rekening mee te houden dat de platen wat scherp kunnen zijn na het zagen. Indien u de golfplaten liever niet zaagt maar wel een andere breedte dan de door ons verkochte maten nodig heeft, kunt u overwegen om golfplaten deels over elkaar te leggen.