Plexiglas luxe spatscherm horeca hout – Holland hoog

Bescherming tegen corona door middel van een uniek plexiglas kuch- en spatscherm, in een Hollands jasje! Dit is een ideale oplossing voor horeca ondernemers die hun gasten op een stijlvolle manier willen beschermen tegen COVID-19.

Het bijzondere ontwerp is door ontwerpbureau Buzzard Design & Build gemaakt. Samen met ons plexiglas spatscherm, is het een uniek en stevig spatscherm wat de verspreiding van het virus voorkomt.

120 x 120 cm (bxh) op zwarte, stalen poten

Materiaal: Plexiglas + hout
Kleur plexiglas: Helder

Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

  • Ook in een laag model te verkrijgen
  • Keuze uit verschillende houtsoorten
  • Direct te bestellen
  • Vaste afmeting
Op voorraad

Bezorgdatum: 16 - 21 dec

453,75

(Excl. BTW: 375,00)

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Contactformulier

Andere suggesties…

plexiglas luxe spatscherm

Plexiglas luxe spatscherm horeca hout – Cheers laag

 240,79

Excl. BTW:  199,00

plexiglas spatscherm hangend, jumbo

Plexiglas spatscherm hangend op maat

 90,75 per m2

Excl. BTW:  75,00 per m2

plexiglas luxe spatscherm

Plexiglas luxe spatscherm horeca hout – Design laag

 264,99

Excl. BTW:  219,00

plexiglas luxe spatscherm

Plexiglas luxe spatscherm horeca hout – Retro hoog

 477,95

Excl. BTW:  395,00

Productinformatie

Technische informatie

Manufacturer

Corona producten

Plexiglas

Helder

Kleur

helder

Material

Plexiglas

Dikte

4 mm

UV-beschermd

ja

Kraswerend

nee

Plexiglas luxe scherm horeca hout – hoog

Materiaal: Plexiglas + berkenplex hout
Kleur plexiglas: Helder
Dikte scherm: 9 mm
Voeten: Staal

Dat ondernemen in deze coronatijd niet makkelijk is weten we allemaal. Waarschijnlijk heeft u al meerdere malen nagedacht over hoe u uw zaak doeltreffend maar esthetisch kunt inrichten om uw klanten te beschermen tegen COVID-19.

Dit is precies de reden waarom deze luxe horeca spatschermen zijn ontwikkeld. In samenwerking met ontwerpbureau Buzzard Design & Build hebben we deze schermen gerealiseerd. Onze plexiglas platen zijn verwerkt in uitgefreesd materiaal. In dit geval is het frame gemaakt van berkenplex hout. Doordat het scherm op meerdere plekken is vastgemaakt aan het hout, is het een stevig geheel. Dit mooie scherm staat op zwarte, stalen poten.

Luxe spatschermen met houten frame

Naast het spatscherm met het thema ‘Holland’ kunt u ook kiezen voor het luxe spatscherm ‘Cheers’, luxe spatscherm ‘Retro’ en luxe spatscherm ‘Design’. Daarnaast zijn er naast het berkenplex hout nog 3 andere materialen beschikbaar, namelijk Betonplex, Okoumé en Finsvuren. Het plexiglas spatscherm is glashelder en UV- en weersbestendig. Wist u ook dat plexiglas tot wel 25 keer sterker is dan glas? Tevens is het licht van gewicht.

Kuchschermen voor horeca

Deze spatschermen zijn perfect tegen niezen en kuchen. Hierdoor wordt de kans op overdracht van het coronavirus dus verkleind. Met deze luxe schermen kunt u uw horecalocatie dus prima corona-proof maken. Al bij al is dit scherm een ideale oplossing voor bijvoorbeeld strandtenten, restaurants, kantines en cafés. Bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Eigenschappen plexiglas plaat 

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Retour en service coronaschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. Denk daarom goed na alvorens u besteld. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 – 9020800.

Sample opvragen

Plexiglas helder
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting, laat uw kunststof monteren of plan een adviesgesprek.

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan