**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas platen maatwerk

Artikelen 1 tot 15 van 48 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 48 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Vogel plexiglas

Zoekt u een plexiglas plaat op maat?

 Dan bent u bij Plexiglas.nl op het juiste adres! Wij hebben plexiglas platen in verschillende diktes en in diverse kleuren. U kunt via onze webshop direct de door u gewenste afmeting invullen en het plexiglas wordt op maat bij u thuisbezorgd.

Hoge kwaliteit plexiglas platen

Er zijn verschillende soorten kwaliteit op de markt. Onze plexiglas platen hebben een heldere doorkijk. Deze platen zijn bestand tegen UV- en weersinvloeden. De chemische naam is polymethylmethacrylaat (PMMA) ofwel in het kort acrylaat. In de volksmond wordt het plexiglas of perspex genoemd.

Plexiglas.nl voor al uw plexiglas wensen

Wij hebben plexiglas platen in verschillende diktes van 2 mm tot 100 mm. Het plexiglas is verkrijgbaar in diverse kleuren: helder, opaal, zwart en wit. Maar ook spiegelplaat, anti-reflex en nog veel meer! U kunt via onze webshop direct de door u gewenste afmeting invullen en het plexiglas wordt op maat bij u thuisbezorgd! En indien u de door u gewenste dikte en/of kleur niet kunt vinden op onze webshop, kunt u dit aanvragen via offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bij Plexiglas.nl kunt u terecht voor al uw plexiglas wensen!