**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas spatscherm hangend

Dit hangende spatscherm van plexiglas maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. Dankzij de 2 ophanggaten kunt u dit coronaschem eenvoudig aan het plafond ophangen. Aan de onderzijde van het scherm zitten ook 2 gaten zodat u het scherm eventueel ook onderin kunt vastzetten. De scherpe randen van het plexiglas worden verwijderd en hoeken van het spatscherm zijn afgerond. 

Ideaal voor onder andere afhaalrestaurants, apotheken, bibliotheken, recepties, fysio balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega’s.

Kleur plexiglas: helder
Dikte plexiglas: 3 mm
Aantal gaten: 4x
Diameter gaten: 8 mm
Positie gaten: op 3 cm vanuit elke hoek

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 60,50 Excl. BTW: € 50,00
Heeft u advies nodig?
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Incl. BTW:
Excl. BTW:
Totale prijs: Incl. BTW: € 60,50 Excl. BTW: € 50,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

Plexiglas coronaschermPlexiglas spatscherm 

Kleur plexiglas: helder
Dikte plexiglas: 3 mm
Aantal gaten: 4x
Diameter gaten: 8 mm
Positie gaten: op 3 cm vanuit elke hoek

Voordelen van het hangende kuchscherm

Bescherm uw medewerkers! Een plexiglas spatscherm maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. Ideaal voor onder andere afhaalrestaurants, apotheken, bibliotheken, recepties, fysio balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega’s. Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas spatschermen mogen maken voor o.a. Jumbo, Etos, ziekenhuizen en apotheken.  

Dit doorzichtige hangende spatscherm van plexiglas is dé oplossing om uw personeel en klanten te beschermen tegen besmetting van het coronavirus en andere virussen. Dankzij de twee ophanggaten met een diameter van 8 mm kunt u dit coronaschem eenvoudig aan het plafond ophangen. Aan de onderzijde van het scherm zitten ook twee gaten zodat u het scherm eventueel ook onderin kunt vastzetten. De scherpe randen van het plexiglas worden verwijderd en hoeken van het spatscherm zijn afgerond. 

Spatscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas spatscherm eenvoudig schoonmaken met onze complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Plexiglas voor kuchscherm - kenmerken 

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen. Plexiglas helder dankt zijn bekendheid aan de producteigenschappen: glashelder en weerbestendig. Bovendien is het plexiglas 25 keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. Beschermfolie aan 2 zijden. Alle hangende coronaschermen worden geleverd zonder bevestigingsmateriaal.

Andere afmeting of liever een staand spatscherm?

Indien u een andere afmeting voor uw spatscherm wenst, dan kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op. Wij hebben ook staande spatschermen in ons assortiment. Deze staande plexiglas spatschermen zijn voorzien van een voetstuk. 

Retourbeleid kuchschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.

Extra informatie
Plexiglas Helder
Gebruik Hangend, Horeca, Kantoor, Kapper, School, Sportschool, Vergaderruimte
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Dikte tolerantie 10%
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Plexiglas spatscherm hangend
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

  • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

  • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

  • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

  • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook
Plexiglas baliescherm Plexiglas baliescherm
Totale prijs: Incl. BTW: € 71,39 Excl. BTW: € 59,00
Plexiglas spatscherm hangend op maat Plexiglas spatscherm hangend op maat
Totale prijs: Incl. BTW: € 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Plexiglas spatscherm horeca 100 x 180 cm Plexiglas spatscherm horeca 100 x 180 cm
Totale prijs: Incl. BTW: € 119,79 Excl. BTW: € 99,00
Spatscherm in profiel 100 x 200 cm Spatscherm in profiel 100 x 200 cm
Totale prijs: Incl. BTW: € 211,75 Excl. BTW: € 175,00