Spatscherm in profiel 100 x 100 cm

Corona plexiglas spatscherm beschermt tegen besmetting van het coronavirus. Het spatscherm valt in een aluminium profiel en is voorzien van zwarte plexiglas voetstukken.

De plexiglas voetstukken hebben een afmeting van 30 x 50 cm (bxh). Het plexiglas spatscherm heeft een ruimte van 2 cm aan de onderkant van het scherm, handig voor bijvoorbeeld kabels!

Te gebruiken op bureaus tussen de computers, als baliescherm of op een eettafel. Eigenlijk overal te gebruiken om snel een ruimte af te schermen. Door het aluminium is het licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen.

Afmeting: 100 x 100 cm
Materiaal: Plexiglas helder 4 mm
Kleur aluminium profiel: Grijs of zwart
Afmeting zwarte voetstukken: 30×50 cm (bxh)

Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

  • Keuze uit twee kleuren aluminium profiel
  • Inclusief 2 zwarte plexiglas voetstukken
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Voetstukken zijn wat kwetsbaarder
Op voorraad

Bezorgdatum: 20 - 23 dec

139,15

(Excl. BTW: 115,00)

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Contactformulier

Andere suggesties…

plexiglas spatscherm hangend, jumbo

Plexiglas spatscherm hangend op maat

 90,75 per m2

Excl. BTW:  75,00 per m2

spatscherm in aluminium frame

Spatscherm in profiel op maat

 163,35 per m2

Excl. BTW:  135,00 per m2

spatscherm staand

Plexiglas baliescherm op maat

 107,69 per m2

Excl. BTW:  89,00 per m2

plexiglas spatscherm in aluminium frame

Spatscherm in profiel 100 x 200 cm

 226,75

Excl. BTW:  187,40

Productinformatie

Technische informatie

Manufacturer

Corona producten

Plexiglas

Helder

Productie technologie

XT (geëxtrudeerd)

UV-beschermd

ja

Kraswerend

nee

Plexiglas kuchscherm in aluminium profiel

Plexiglas coronascherm in aluminium profielAfmeting: 100 x 100 cm
Kleur plexiglas: Helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Kleur aluminium profiel: Grijs of zwart
Afmeting zwarte voetstukken: 30×50 cm (bxh)

Let op: Vergeet niet om de beschermfolie op het plexiglas (aan beide zijden) te verwijderen. Deze is bevestigd aan beide zijden.

Dit corona plexiglas spatscherm in een aluminium profiel op plexiglas voetstukken kunt u eenvoudig overal neerzetten. Om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en hoesten te beperken, kunt u bij ons plexiglas beschermplaten kopen ter bescherming. Het hygiënescherm beschermt tegen besmetting van het coronavirus. U kunt dit stevige plastic scherm eenvoudig als afscherming overal plaatsen.

Plexiglas helder dankt zijn bekendheid aan de producteigenschappen: glashelder en weerbestendig. Bovendien is het plexiglas 25 keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver.

Eenvoudig plaatsen spatscherm

De plexiglas afscherming bestaat uit één hoofdplaat van plexiglas. Het heldere plexiglas valt in een grijs of zwart aluminium profiel. Het geheel staat stevig op zwarte plexiglas voetstukken (dikte 5 mm), waardoor u het corona spatscherm overal eenvoudig kunt plaatsen en deze stevig en stabiel staat. De plexiglas voetstukken hebben een afmeting van 30×50 cm (bxh). Het spatscherm heeft een ruimte van 2 cm aan de onderkant van het plexiglas scherm, handig voor bijvoorbeeld kabels!

Spatscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas spatscherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met onze complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Eigenschappen plexiglas kuchschermen

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Retourbeleid coronaschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 – 9020800.

Sample opvragen

Plexiglas helder
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting, laat uw kunststof monteren of plan een adviesgesprek.

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan