**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Spatscherm in profiel 100 x 200 cm

Corona plexiglas spatscherm beschermt tegen besmetting van het coronavirus. Het corona scherm valt in een aluminium profiel en is voorzien van zwarte plexiglas voetstukken.

Voor de plexiglas voetstukken heeft u de keuze uit een set van 2 voetstukken van 30x50 cm (bxh) of van 50x50 cm (bxh). Indien u kiest voor de set voetstukken van 30x50 cm ontstaat er een ruimte van 2 cm aan de onderkant van het plexiglas scherm, handig voor bijvoorbeeld kabels!  Als u kiest voor de voetstukken van 50 x 50 cm staat het plexiglas spatscherm helemaal op de grond. Het scherm staat met één voet al stevig. Handig wanneer de ruimte beperkt is zoals bij kappers. Dan heeft u geen last van een poot/voetstuk wat in de weg zit. Twee grote voetstukken (50x50cm) zorgen voor meer stabiliteit en kan het scherm ook eerder voor een buitentoepassing worden gebruikt.

Te gebruiken tussen bureaus of tussen zitplaatsen in zoals bij een kapper of in een sportschool tussen de sporttoestellen. Eigenlijk overal te gebruiken om snel een ruimte af te schermen. Door het aluminium is het licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen.

Afmeting: 100 x 200 cm (bxh)
Materiaal: plexiglas helder 4mm
Kleur aluminium profiel: grijs of zwart
Afmeting voetstukken: 30x50 cm of 50x50 cm (bxh)

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 211,75 Excl. BTW: € 175,00
Heeft u advies nodig?
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Incl. BTW:
Excl. BTW:
Totale prijs: Incl. BTW: € 211,75 Excl. BTW: € 175,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

Plexiglas kuchscherm of spatscherm in aluminium profiel

plexiglas spatscherm in aluminium profiel 100x200 cmAfmeting: 100 x 200 cm (bxh)
Kleur plexiglas: helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Kleur aluminium profiel: grijs of zwart
Afmeting voetstukken: 30x50 cm of 50x50 cm (bxh)

Let op: vergeet niet om de beschermfolie op het plexiglas (aan beide zijden) te verwijderen.

Dit corona plexiglas spatscherm in een aluminium profiel op plexiglas voetstukken kunt u eenvoudig overal neerzetten. In kapperszaken kunt u deze corona spatschermen bijvoorbeeld tussen uw klanten plaatsen. Om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en hoesten te beperken, kunt u bij ons plexiglas beschermplaten kopen ter bescherming. Het hygiënescherm beschermt tegen besmetting van het coronavirus. U kunt dit stevige plastic scherm eenvoudig als afscherming overal plaatsen. 

Plexiglas helder dankt zijn bekendheid aan de producteigenschappen: glashelder en weerbestendig. Bovendien is het plexiglas 25 keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. 

Eenvoudig plaatsen spatscherm

De plexiglas afscherming bestaat uit één hoofdplaat van plexiglas. Het heldere plexiglas valt in een aluminium profiel. Het geheel staat stevig op zwarte plexiglas voetstukken (dikte 5 mm), waardoor u het corona spatscherm overal eenvoudig kunt plaatsen. Voor de plexiglas voetstukken heeft u de keuze uit een set van 2 voetstukken van 30x50 cm (bxh) of van 50x50 cm (bxh). Indien u kiest voor de set voetstukken van 30 x 50 cm ontstaat er een ruimte van 2 cm aan de onderkant van het plexiglas scherm, handig voor bijvoorbeeld kabels! Als u kiest voor de voetstukken van 50 x 50 cm staat het plexiglas spatscherm helemaal op de grond. Het scherm staat met één voet al stevig. Handig wanneer de ruimte beperkt is zoals bij kappers. Dan heeft u geen last van een poot/voetstuk wat in de weg zit. Twee grote voetstukken (50x50cm) zorgen voor meer stabiliteit en kan het scherm ook eerder voor een buitentoepassing worden gebruikt. 

Spatscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas coronascherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met onze complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment. 

Eigenschappen kuchschermen van plexiglas

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Service rondom kuchschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.

Extra informatie
Plexiglas Helder
Gebruik Horeca, Kantoor, Kapper, School, Sportschool, Staand, Vergaderruimte
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Spatscherm in profiel 100 x 200 cm
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

  • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

  • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

  • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

  • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook
Plexiglas baliescherm Plexiglas baliescherm
Totale prijs: Incl. BTW: € 71,39 Excl. BTW: € 59,00
Plexiglas spatscherm hangend op maat Plexiglas spatscherm hangend op maat
Totale prijs: Incl. BTW: € 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Spatscherm in profiel 100 x 100 cm Spatscherm in profiel 100 x 100 cm
Totale prijs: Incl. BTW: € 139,15 Excl. BTW: € 115,00
Spatscherm in profiel op maat Spatscherm in profiel op maat
Totale prijs: Incl. BTW: € 163,35 Excl. BTW: € 135,00