Spatscherm in profiel 100 x 200 cm

Corona plexiglas spatscherm beschermt tegen besmetting van het coronavirus. Het corona scherm valt in een aluminium profiel en is voorzien van zwarte plexiglas voetstukken.

Voor de plexiglas voetstukken heeft u de keuze uit een set van 2 voetstukken van 30×50 cm (bxh) of van 50×50 cm (bxh). Indien u kiest voor de set voetstukken van 30×50 cm ontstaat er een ruimte van 2 cm aan de onderkant van het plexiglas scherm, handig voor bijvoorbeeld kabels!

Als u kiest voor de voetstukken van 50 x 50 cm staat het plexiglas spatscherm helemaal op de grond. Het scherm staat met één voet al stevig. Handig wanneer de ruimte beperkt is zoals bij kappers. Dan heeft u geen last van een poot/voetstuk wat in de weg zit. Twee grote voetstukken (50x50cm) zorgen voor meer stabiliteit en kan het scherm ook eerder voor een buitentoepassing worden gebruikt.

Te gebruiken tussen bureaus of tussen zitplaatsen in zoals bij een kapper of in een sportschool tussen de sporttoestellen. Eigenlijk overal te gebruiken om snel een ruimte af te schermen. Door het aluminium is het licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen.

Afmeting: 100 x 200 cm (bxh)
Materiaal: plexiglas helder 4mm
Kleur aluminium profiel: grijs of zwart
Afmeting voetstukken: 30×50 cm of 50×50 cm (bxh)

Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

  • Makkelijk te verplaatsen
  • Keuze uit twee kleuren aluminium profiel
  • Inclusief 2 zwarte plexiglas voeten
  • Kan niet geretourneerd worden
Op voorraad

Bezorgdatum: 20 - 23 dec

226,75

(Excl. BTW: 187,40)

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Contactformulier

Andere suggesties…

plexiglas spatscherm in aluminium frame

Spatscherm in profiel 100 x 100 cm

 139,15

Excl. BTW:  115,00

plexiglas spatscherm hangend, jumbo

Plexiglas spatscherm hangend op maat

 90,75 per m2

Excl. BTW:  75,00 per m2

spatscherm in aluminium frame

Spatscherm in profiel op maat

 163,35 per m2

Excl. BTW:  135,00 per m2

spatscherm staand

Plexiglas baliescherm op maat

 107,69 per m2

Excl. BTW:  89,00 per m2

Productinformatie

Technische informatie

Manufacturer

Corona producten

Plexiglas

Helder

Productie technologie

XT (geëxtrudeerd)

UV-beschermd

ja

Kraswerend

nee

Plexiglas kuchscherm of spatscherm in aluminium profiel

plexiglas spatscherm in aluminium profiel 100x200 cmAfmeting: 100 x 200 cm (bxh)
Kleur plexiglas: helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Kleur aluminium profiel: grijs of zwart
Afmeting voetstukken: 30×50 cm of 50×50 cm (bxh)

Let op: vergeet niet om de beschermfolie op het plexiglas (aan beide zijden) te verwijderen.

Dit corona plexiglas spatscherm in een aluminium profiel op plexiglas voetstukken kunt u eenvoudig overal neerzetten. In kapperszaken kunt u deze corona spatschermen bijvoorbeeld tussen uw klanten plaatsen. Om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en hoesten te beperken, kunt u bij ons plexiglas beschermplaten kopen ter bescherming. Het hygiënescherm beschermt tegen besmetting van het coronavirus. U kunt dit stevige plastic scherm eenvoudig als afscherming overal plaatsen.

Plexiglas helder dankt zijn bekendheid aan de producteigenschappen: glashelder en weerbestendig. Bovendien is het plexiglas 25 keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver.

Eenvoudig plaatsen spatscherm

De plexiglas afscherming bestaat uit één hoofdplaat van plexiglas. Het heldere plexiglas valt in een aluminium profiel. Het geheel staat stevig op zwarte plexiglas voetstukken (dikte 5 mm), waardoor u het corona spatscherm overal eenvoudig kunt plaatsen. Voor de plexiglas voetstukken heeft u de keuze uit een set van 2 voetstukken van 30×50 cm (bxh) of van 50×50 cm (bxh). Indien u kiest voor de set voetstukken van 30 x 50 cm ontstaat er een ruimte van 2 cm aan de onderkant van het plexiglas scherm, handig voor bijvoorbeeld kabels!

Als u kiest voor de voetstukken van 50 x 50 cm staat het plexiglas spatscherm helemaal op de grond. Het scherm staat met één voet al stevig. Handig wanneer de ruimte beperkt is zoals bij kappers. Dan heeft u geen last van een poot/voetstuk wat in de weg zit. Twee grote voetstukken (50x50cm) zorgen voor meer stabiliteit en kan het scherm ook eerder voor een buitentoepassing worden gebruikt. 

Spatscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas coronascherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met onze complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Eigenschappen kuchschermen van plexiglas

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Service rondom kuchschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 – 9020800.

Sample opvragen

Plexiglas helder
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting, laat uw kunststof monteren of plan een adviesgesprek.

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan