**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Spatscherm in profiel op maat

Dit corona plexiglas spatscherm valt in een aluminium profiel en is voorzien van zwarte plexiglas voetstukken. Te gebruiken tussen bureaus of op bureaus tussen de computers, als baliescherm, tussen zitplaatsen zoals bij een kapper, of op een sportschool tussen de sporttoestellen. Door het aluminium is het licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen.

U heeft keuze uit 2 voetstukken van 30x50 cm (bxh) of van 50x50 cm (bxh). Bij die van 30x50 cm ontstaat er een ruimte van 2 cm aan de onderkant van het plexiglas scherm, handig voor bv. kabels! Indien u kiest voor 50x50 cm staat het plexiglas kuchscherm zeer stabiel op de grond. Dit is erg geschikt voor gebruik buiten. Het scherm staat met één voet al stevig. Dit is handig bij beperkte ruimte, zoals bij kappers. 

U kunt hieronder zelf de gewenste afmeting invullen. Zo ziet u meteen de prijs en kunt u het direct op maat bestellen. De maximale afmeting is 200 x 200 cm (bxh)

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 163,35 Excl. BTW: € 135,00
Heeft u advies nodig?
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Incl. BTW:
Excl. BTW:

Prijs per m2:  € 135,00

Totale prijs: Incl. BTW: € 163,35 Excl. BTW: € 135,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

Plexiglas spatscherm in aluminium profiel

plexiglas spatscherm op maat in aluminium profielKleur plexiglas: helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Kleur aluminium profiel: grijs of zwart
Afmeting voetstukken: 30x50 cm of 50x50 cm (bxh)

Let op: vergeet niet om de beschermfolie op het plexiglas (aan beide zijden) te verwijderen.

LET OP! Door schaarste van materialen kan het zijn dat wij polycarbonaat leveren in plaats van plexiglas. Massief, helder en vergelijkbaar met plexiglas. Meerwaarde van polycarbonaat is dat het slagvast is. Vaak wat duurder maar nu tijdens de coronacrisis gelijk met plexiglas. Mocht dit voor u problemen opleveren laat ons dit dan weten voordat wij het voor u op maat gaan frezen.

Dit corona plexiglas spatscherm in een aluminium profiel op plexiglas voetstukken kunt u eenvoudig overal neerzetten. In kapperszaken kunt u deze corona spatschermen bijvoorbeeld tussen uw klanten plaatsen. Om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en hoesten te beperken, kunt u bij ons plexiglas beschermplaten kopen ter bescherming. Het hygiënescherm beschermt tegen besmetting van het coronavirus. U kunt dit stevige plastic scherm eenvoudig als afscherming overal plaatsen. 

Plexiglas helder dankt zijn bekendheid aan de producteigenschappen: glashelder en weerbestendig. Bovendien is het plexiglas 25 keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. 

Eenvoudig plaatsen spatscherm

De plexiglas afscherming bestaat uit één hoofdplaat van plexiglas. Het heldere plexiglas valt in een aluminium profiel. Het geheel staat stevig op plexiglas voetstukken (dikte 5 mm), waardoor u het corona spatscherm overal eenvoudig kunt plaatsen en deze stevig en stabiel blijft staan. Voor de plexiglas voetstukken heeft u de keuze uit een set van 2 voetstukken van 30x50 cm (bxh) of van 50x50 cm (bxh). Indien u kiest voor de set voetstukken van 30 x 50 cm ontstaat er een ruimte van 2 cm aan de onderkant van het plexiglas scherm, handig voor bijvoorbeeld kabels! Als u kiest voor de voetstukken van 50 x 50 cm staat het plexiglas spatscherm helemaal op de grond. Het scherm staat met één voet al stevig. Handig wanneer de ruimte beperkt is zoals bij kappers. Dan heeft u geen last van een poot/voetstuk wat in de weg zit. Twee grote voetstukken (50x50cm) zorgen voor meer stabiliteit en kan het scherm ook eerder voor een buitentoepassing worden gebruikt.

Kuchschermen en spatschermen schoonmaken

U kunt uw plexiglas coronascherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met onze complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Eigenschappen plexiglas kuchschermen 

Onze plexiglas kuchschermen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Retourbeleid coronaschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.

Extra informatie
Plexiglas Helder
Gebruik Horeca, Kantoor, Kapper, School, Sportschool, Staand, Vergaderruimte
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Spatscherm in profiel op maat
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

  • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

  • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

  • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

  • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook
Plexiglas baliescherm Plexiglas baliescherm
Totale prijs: Incl. BTW: € 71,39 Excl. BTW: € 59,00
Plexiglas spatscherm hangend op maat Plexiglas spatscherm hangend op maat
Totale prijs: Incl. BTW: € 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Spatscherm in profiel 100 x 200 cm Spatscherm in profiel 100 x 200 cm
Totale prijs: Incl. BTW: € 211,75 Excl. BTW: € 175,00
Spatscherm in profiel 100 x 100 cm Spatscherm in profiel 100 x 100 cm
Totale prijs: Incl. BTW: € 139,15 Excl. BTW: € 115,00