**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas UV-doorlatend 4 mm

Plexiglas is sterk en stootvast, de ideale vervanger voor glas! Plexiglas UV-doorlatend is glashelder plexiglas soort en perfect voor bijvoorbeeld een kweekkas of zonnebank!

 • 25x sterker en 50% lichter dan glas
 • UV-bestendig: vergeelt niet
 • Op maat te bestellen
 • Glashelder
 • Max. afmeting 300x200 cm (lxb)
Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 85,91 Excl. BTW: € 71,00
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Prijs per meter € 1,50 ( omtrek )
Incl. BTW:
Excl. BTW:

Prijs per m2:  € 71,00

Totale prijs: Incl. BTW: € 85,91 Excl. BTW: € 71,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

Eigenschappen UV-doorlatend 4 mm

De mooie eigenschappen van plexiglas maken deze kunststof een aantrekkelijke vervanger van glas. Het is slagvast, sterk en bovendien het goed te bewerken. Met slagvast en sterk bedoelen we dat het nooit uiteen zal spatten. Er kan hooguit een sterretje of scheur ontstaan. Plexiglas staat ook wel bekend onder de naam Perspex of Acrylaat. Plexiglas is licht in gewicht waardoor het goed te monteren is.

Ons standaard plexiglas is niet UV-doorlatend, wat wil zeggen dat de UV-straling niet door de plaat heen gaat. Bij de UV-doorlatende plexiglas platen wordt de UV-straling juist wel doorgelaten. Om deze reden wordt dit bijvoorbeeld gebruikt voor zonnebanken, kweekkassen en medische apparatuur. Overigens zijn de Plexiglas UV-doorlatende platen wél UV-bestendig, wat wil zeggen dat ze niet vergelen door de zon.

UV-doorlatend plexiglas 4 mm op maat

Bij Plexiglas.nl koopt u UV-doorlatend plexiglas 4 mm op maat. U kunt uw bestelling laten bezorgen in Nederland of België. Eventueel is het mogelijk om de bestelling te laten bezorgen. De platen worden altijd geleverd met speciale beschermfolie zodat ze netjes aankomen. Omdat u bij ons maatwerk bestelt, ontvangt u nooit meer dan u nodig heeft. U vult eerst de afmetingen (maximaal 200 x 300 cm) in, en krijgt daarna de opties ‘scherpe randen verwijderen’ en ‘hoeken afronden’. Bij beide opties kunt u Ja of Nee kiezen. Hieronder volgt een korte toelichting van deze opties:

Scherpe randen verwijderen – Hierbij verwijderen we de scherpe randen met een afbraammesje. Dit wil niet zeggen dat de randen worden of gepolijst worden. Het verwijderen van de scherpe randen is niet zichtbaar, maar voorkomt dat iemand zich aan het plexiglas kan bezeren.

Hoeken afronden – Bij deze optie zagen we alle vier de hoeken rond met radius 5. Als u de hoeken afgerond wilt hebben met een andere radius kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Bewerken Plexiglas UV-doorlatend 4 mm

Plexiglas.nl verkoopt geen eindproducten, maar u kunt wel sommige bewerkingen van uw UV-doorlatende plexiglas door ons laten verzorgen. We kunnen gaten in het plexiglas boren voor bevestiging. Andere mogelijkheden zijn graveren of frezen. Hiervoor is het mogelijk om een offerte op te vragen, zodat wij u een passende prijs kunnen toesturen. Eventueel is het ook een optie om zelf bewerkingen uit te voeren. Klanten boren vaak hun eigen gaten, frezen het plexiglas of zagen het plexiglas in specifieke vormen. Het is hiervoor van belang om te alle tijden te werk te gaan met kwalitatief gereedschap. Het bewerken van uw plexiglas is bovendien op eigen risico. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Plexiglas UV-doorlatend 4 mm in gebruik

Dit plexiglas heeft als uniek kenmerk dat het UV-doorlatend is. U Kunt UV-doorlatend plexiglas o.a. gebruiken 4 mm voor:

 • Plexiglas zonnebankplaat
 • Plexiglas kweekkas
 • Medische apparatuur van plexiglas

Uitzetten plexiglas UV-doorlatend 4 mm

Bij verandering van temperatuur kan plexiglas mogelijk krimpen of uitzetten. Dit betreft overigens maar een paar mm. Concreet gaat dit bij plexiglas om ongeveer 0,07 mm per meter per graad.

 

Extra informatie
Plexiglas UV-doorlatend
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie GS (gegoten)
Dikte 4 mm
Dikte tolerantie 10%
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Plexiglas UV-doorlatend 4 mm
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

 • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

 • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

 • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

 • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook
Plexiglas helder 4 mm Plexiglas helder 4 mm

Normale prijs: € 52,03

Nu voor Totale prijs: Incl. BTW: € 41,14 Excl. BTW: € 34,00

Burnus Polijstpasta Burnus Polijstpasta

Normale prijs: € 32,67

Nu voor Totale prijs: Incl. BTW: € 29,04 Excl. BTW: € 24,00

Plexiglas UV-doorlatend 3 mm Plexiglas UV-doorlatend 3 mm
Totale prijs: Incl. BTW: € 65,34 Excl. BTW: € 54,00