**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Polycarbonaat plaat 16mm

Een polycarbonaat plaat van 16mm kopen

Bent u op zoek naar polycarbonaat en wilt u hier graag een plaat met een dikte van 16mm van kopen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben dit namelijk in grote hoeveelheden in onze webshop voor u klaarstaan. Een 16mm polycarbonaat plaat is iets wat u bij ons altijd eenvoudig aan kunt schaffen. Gewoon even aangeven hoe groot de platen moeten zijn en wij zorgen ervoor dat deze voor u geheel op maat worden gezaagd. Die polycarbonaat plaat van 16mm wordt dan bij u afgeleverd, zodat u hier direct mee aan de slag kunt gaan.

Wilt u een polycarbonaat plaat van 16mm kopen?

Een polycarbonaat plaat van 16mm is een prima alternatief voor glas. Het is niet alleen net zo mooi, maar ook nog eens goedkoper en veel sterker. Om precies te zijn kan een polycarbonaat plaat wel 250 keer zo sterk zijn dan glas. Met andere woorden, dat is een plaat die praktisch onbreekbaar is! Daar komt bij dat de platen een UV-beschermlaag hebben en dat ze weerbestendig zijn. U kunt bij ons een 16mm polycarbonaat plaat kopen in meerdere verschillende kleuren. We hebben het dan over helder, opaal, brons en smoke grijs. Bestel bij ons precies wat u nodig heeft, u hoeft dan ook niet te betalen voor eventuele reststukken.

Meer weten over onze polycarbonaat platen?

Een polycarbonaat plaat van 16mm kopen is heel eenvoudig bij ons. We hebben namelijk de beste producten op dit gebied voor u klaarstaan en deze overzichtelijk voor u bij elkaar gezet. Geef de maat aan ons door en wij zorgen ervoor dat de plaat in precies de juiste maat bij u wordt afgeleverd.  U kunt er ook voor kiezen om deze platen bij ons te komen bestellen. U krijgt bij Plexiglas.nl dan namelijk 5 procent extra korting op uw bestelling.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.