**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Mijn platen zijn geleverd, maar er zitten allemaal krassen op.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u een product ontvangt waar krassen op zitten. Gelukkig hoeft dit echter niet altijd te betekenen dat de plaat ook daadwerkelijk beschadigd is.

Transparante beschermfolie

Ons plaatmateriaal is altijd voorzien van hoge kwaliteit beschermfolie aan beide zijden. Dit folie biedt de nodige bescherming tijdens het bewerken van de platen, en voorkomt (grotendeels) schade tijdens transport.

Mocht het toch gebeuren dat u wat krassen ziet op het geleverde plaatmateriaal, dan willen wij u vragen om eerst het beschermfolie aan beide zijden te verwijderen. Vaak blijkt dan dat de krassen niet in de plaat zitten maar in de folie.

Krassen op plexiglas

Mocht het verwijderen van het beschermfolie het probleem niet oplossen, en is er schade aan het plaatmateriaal, willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Wij vragen u in dit geval om ons via de mail een foto toe te sturen van het beschadigde product. Wij zullen dit dan via de mail verder met u oppakken.

Burnus Polijstpasta

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u het probleem liever eerst zelf wil proberen op te lossen. Daarvoor zou de Burnus Polijstpasta een oplossing kunnen zijn. Dit is een hoogwaardig product, speciaal voor het polijsten van plexiglas. Deze pasta is geschikt voor het verwijderen van lichte, oppervlakkige krassen op plexiglas. Met een zachte, katoenen doek kunt u de polijstpasta gelijkmatig aanbrengen op het plaatmateriaal. Met lichte druk haalt u met ronddraaiende bewegingen, gedurende 3 tot 5 minuten, de krassen uit het plexiglas.

U kunt ons van maandag t/m bereiken via ons telefoonnummer of e-mail.

Telefoon:            085-9020800
Mail:                   klantenservice@plexiglas.nl