Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Waarvoor worden golfplaten gebruikt?

Het zijn sterke transparante platen met een golvende structuur; maar waar worden ze eigenlijk voor gebruikt? Kunststof golfplaten zijn vooral populair als dakbedekking, voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Dakbedekking

Kunststof golfplaten zijn relatief goedkoop en dat maakt ze een populair materiaal voor dakbedekking. Ze zijn bovendien slagvast en weerbestendig: perfecte ingrediënten voor een duurzame dakoplossing. U kunt er echt alle kanten mee op. Denk hierbij aan carports, dierenverblijven, schuurtjes, lichtstraten, overkappingen, garages, loodsen, tuinhuisjes, serres of fabriekshallen. Het dak moet wel een dakhelling van minimaal 7 graden bevatten.

Golfplaten in de agrarische sector

PVC en polyester golfplaten zijn ook ammoniakbestendig en dat is een groot voordeel in de agrarische sector. In de landbouw komt bijzonder veel ammoniak vrij, met name in de veehouderij. Deze ammoniakemissie is slecht voor het milieu, maar kan ook effect hebben op het materiaal dat u gebruikt in bijvoorbeeld een dierenstal. Aangezien PVC en polyester platen ammoniakbestendig zijn en tegelijkertijd transparant zijn, zijn deze golfplaten erg populair in deze sector. Het is niet voor niks dat schuren en stallen van boerderijen ooit de eerste gebruikers van deze sterke dakplaten waren.

Wilt u meer weten over golfplaten? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord.

>