Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Wat zijn de verzendkosten?

Wij komen graag uw bestelling bij u bezorgen. De bestellingen kunnen geleverd worden in heel Nederland en België. Hieronder vindt u de tarieven voor het leveren van een bestelling.

Verzendkosten kunststof platen

Als u uw bestelling plaatst verschijnt in het afrekenmenu de datum waarop we het product uiterlijk leveren. De mogelijkheid bestaat dat uw pakket voor deze datum afgeleverd wordt. Mocht u bezwaar hebben tegen eerdere levering raden we u aan even contact op te nemen.

Bij enkele artikelen heeft u twee opties:

  • Optie 1: ‘Voor 12.oo besteld, morgen in huis’. €35,00 verzendkosten.
    Als u ná 12.00 uur ’s middags besteld en deze optie kiest, krijgt u het pakket niet morgen maar overmorgen.
  • Optie 2: Een latere leverdatum. Gratis verzenden.
    De betreffende leverdatum staat vermeld in het afrekenmenu. Deze datum is een geschatte leverdatum, het is mogelijk dat het pakket wat eerder of later arriveert.

Houdt u er rekening mee dat wij de leverdagen niet 100% kunnen garanderen. Het is enorm druk bij ons waardoor er soms enige vertraging kan optreden in de productie. Wij werken bovendien samen met een externe transporteur: Chatoorang Logistics. Vooral bij levering van bestellingen in België is er de afgelopen werken wat oponthoud geweest omdat de transport soms wordt tegengehouden vanwege corona.

Track & Trace code

Op de dag wanneer wij uw bestelling meegeven aan onze externe transporteur, Chatoorang Logistics, ontvangt u en mail van ons. Normaliter worden de bestellingen de dag daarna tussen 08.00 en 18.00 bij u bezorgd. Op de dag van de levering ontvangt u van onze transporteur een sms en een mail met daarin een track & trace code. Hiermee kunt u volgen hoe laat de bestelling ongeveer geleverd wordt.

Wilt u dat de chauffeur een uur voor de levering even belt? Geen probleem! Voor een meerprijs van €1,75 excl. BTW (€2,12 incl. BTW) zorgen wij dat de chauffeur een uur van tevoren contact met u opneemt. U kunt voor deze optie kiezen tijdens het plaatsen van uw bestelling via onze website.

*Voor de Waddeneilanden hanteren we een toeslag van €35.00 excl. BTW. Houdt u er bovendien rekening mee dat de bezorging op de Waddeneilanden tot 5 werkdagen langer kunnen duren.

>