Kleur

Meer tonen Minder tonen

Afwerking

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Witte plaat

Op zoek naar een witte plaat van kunststof? Zoek niet verder! Wij verkopen witte kunststof platen in diktes van 2mm tot 10 mm. Deze platen zijn voor van alles te gebruiken. 

Alucobond wit 100 - RAL 9010

Alucobond® Solid wit 100 – 4 mm

 89,54 per m2

Excl. BTW:  74,00 per m2

Alucobond RAL 9016 - Traffic White

Alucobond® Urban traffic white 360 – 4 mm

 96,80 per m2

Excl. BTW:  80,00 per m2

aluminium composiet wit

Aluminium composiet plaat wit 3 mm

 43,56 per m2

Excl. BTW:  36,00 per m2

aluminium composiet wit

Aluminium composiet plaat wit 4 mm

 48,40 per m2

Excl. BTW:  40,00 per m2

aluminium composiet wit

Aluminium composiet plaat wit 6 mm

 71,39 per m2

Excl. BTW:  59,00 per m2

HPL wit 3 mm

HPL plaat wit 3 mm

 37,51 per m2

Excl. BTW:  31,00 per m2

HPL wit 4 mm

HPL plaat wit 4 mm

 48,40 per m2

Excl. BTW:  40,00 per m2

HPL wit 5 mm

HPL plaat wit 5 mm

 55,66 per m2

Excl. BTW:  46,00 per m2

HPL wit 6 mm

HPL plaat wit 6 mm

 60,50 per m2

Excl. BTW:  50,00 per m2

HPL wit 8 mm

HPL plaat wit 8 mm

 77,44 per m2

Excl. BTW:  64,00 per m2

HPL wit 10 mm

HPL plaat wit 10 mm

 122,21 per m2

Excl. BTW:  101,00 per m2

HPL plaat wit 12 mm

HPL plaat wit 12 mm

 143,99 per m2

Excl. BTW:  119,00 per m2

Eco-proofPlexiglas wit 2 mm met Röhm logo

PLEXIGLAS® wit 2 mm

 38,72 per m2

Excl. BTW:  32,00 per m2

Eco-proofPlexiglas wit 3 mm met Röhm met logo

PLEXIGLAS® wit 3 mm

 49,61 per m2

Excl. BTW:  41,00 per m2

Eco-proofPlexiglas wit 4 mm met Röhm met logo

PLEXIGLAS® wit 4 mm

 66,55 per m2

Excl. BTW:  55,00 per m2

Witte plaat van plexiglas eigenschappen

Een witte plaat van plexiglas is ongeveer 25 keer steviger dan gewoon glas van gelijke dikte. Plexiglas is erg licht van gewicht. Dit zorgt ervoor dat het vervoeren en bevestigen van gekleurd plexiglas een stuk gemakkelijker wordt. Wit plexiglas laat erg weinig licht door. De lichtdoorlaat van de witte plaat plexiglas verschilt echter wel per dikte. Hoe dikker de witte kunststof plaat, hoe minder het percentage lichtdoorlaat. De gemiddelde lichtdoorlaat van alle witte platen van plexiglas is 4%. Beide zijdes van het witte plexiglas zijn voorzien van een UV-beschermlaag.

Alucobond Solid crème 102 - RAL 9001 - Gevelbekleding kantoor

Andere witte platen van kunststof

Naast een witte plaat van plexiglas, kunt u kiezen voor een witte aluminium composiet platen of HPL platen. Beide zijn sandwichplaten, welke bestaan uit 3 lagen waarvan de buitenste 2 van kunststof zijn. Zoekt u een witte plaat voor binnenshuis gebruik, die vrijwel niet buigbaar is? Dan is een witte plaat van ons huismerk aluminium composiet  of Alucobond® misschien wel iets voor u. Dit stevige materiaal wordt vaak gebruikt als achterwand in de keuken of badkamer. Wij hebben verschillende diktes witte aluminium composiet platen in ons assortiment, Aluminium composiet plaat wit 3 mm, Aluminium composiet plaat wit 4 mm, Aluminium composiet plaat wit 6 mm.

Heeft u een witte plaat nodig voor buiten, voor bijvoorbeeld gevelbekleding? Denk dan aan een witte Alucobond® plaat, zoals Alucobond® Solid wit of Traffic White. Alucobond® is een merk van het materiaal aluminium composiet. Alucobond® is in tegenstelling tot onze huismerk aluminium composiet platen ook super geschikt voor buiten.  Tevens hebben we witte platen van HPL/Trespa® in ons assortiment. Deze stevige platen kun je zowel binnen- als buitenshuis toepassen. U heeft hierbij keuze uit een huismerk witte plaat van HPL, of een witte HPL-plaat van het merk Trespa®

Witte kunststof plaat binnen

Met een witte kunststof plaat creëert u binnen een ruimtelijk, strak interieur. In tegenstelling tot het donkere jaren 70 interieur met veel bruin, groen en oranje is wit tegenwoordig zeer geliefd als basiskleur. U kunt het geheel rustig houden, of wit juist combineren met felle of donkere kleuren. Op kantoor of in een tandartspraktijk geeft een witte aluminium composiet of HPL plaat een puntgaaf resultaat. Deze materialen zijn bovendien erg praktisch omdat ze licht van gewicht, goed te verwerken en makkelijke af te nemen zijn. Maar ook thuis bereikt u met aluminium composiet of HPL mooie resultaten, bijvoorbeeld als wandbekleding of tafelblad.

Wit plexiglas of polycarbonaat is erg geschikt om te verwerken in meubilair, maar doet het bijvoorbeeld ook prima als bewegwijzering of naambordje.

Witte kunststof platen buiten

Witte kunststof platen doen het ook uitstekend voor buiten doeleinden. Plexiglas.nl verkoopt diverse witte kunststof platen die niet gevoelig zijn voor verkleuring, en daarmee een gebouw of bouwwerk een mooie, cleane look geven. Witte HPL/Trespa® platen, ook wel reclameplaten genoemd, zien we veel als gevelbeplating. Hoewel een merkloos aluminium composiet plaat vaak geschikt is voor binnen toepassingen, is dit bij Alucobond® platen anders. De witte aluminium composiet platen van het merk Alucobond® – Solid wit 100 en Solid crème 102 – zijn juist speciaal voor gebruik buitenshuis. Deze worden vooral voor gevelbekleding gemaakt.

Wit plexiglas en wit polycarbonaat worden buiten vooral gebruikt voor kunststof overkappingen, bijvoorbeeld kunststof carports, afdakjes, veranda’s en serres. Ook zien we ze buiten als naambordje.

Witte plaat bewerken

U kunt een aantal bewerkingen uitvoeren met een witte plaat van kunststof. U kunt het bijvoorbeeld zagen, boren, frezen of graveren. Hiervoor dient u uiteraard wel kwalitatief gereedschap te gebruiken. Voor eventuele schade die ontstaat tijdens het bewerken van de plaat, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen.

Wilt u het bewerken van de witte plaat toch liever uitbesteden? Dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen bovenstaande bewerkingen (boren, zagen, frezen en graveren) namelijk ook voor u doen. Bent u hierin geïnteresseerd? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Uitzetten witte plaat kunststof

Onze witte platen zouden bij verschillende temperaturen kunnen uitzetten of krimpen. Dit gaat echter maar om een paar mm, maar het is toch belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer u de witte plaat wilt bestellen. Vooral als u het materiaal in een frame of sponning wilt verwerken. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze klantenservice.