Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto actie

foto contest banner plexiglas.nl
 

Foto contest

Wij vinden het ontzettend leuk om te zien hoe klanten onze producten gebruiken. Hiermee kunnen wij anderen inspireren en laten zien wat er allemaal mogelijk is met plexiglas. Als dank hiervoor hebben wij deze Foto Contest opgezet. Mail ons een mooie foto van uw product en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze!

Hoe werkt deze actie?

Wilt u meedoen met deze leuke actie? Mail ons dan een foto van het product wat u heeft ontvangen van ons. Wees creatief! Deze mail mag gestuurd worden naar actiepagina@plexiglas.nl. Inzendingen naar een ander e-mailadres zijn niet geldig. Vermeld in deze mail uw naam, en eventueel uw ordernummer. Gelukt? Dan maakt u kans op een plexiglas cadeau naar keuze. Ieder half jaar kiezen wij een winnaar uit. 

Prijzen

En dan… de prijzen! Wanneer u deelneemt aan onze Foto Contest maakt u kans op een plexiglas cadeau naar keuze. Wij hebben drie mooie prijzen uitgekozen waar de winnaar uit mag kiezen.

Naambordje
Fotolijst
Tegoedbon

NAAMBORDJE Maak kans op een gepersonaliseerd naambordje. Dit bordje is verkrijgbaar in verschillende kleuren: helder, opaal (melkwit), gesatineerd (mat effect), zwart of wit. Deze kleuren plexiglas zijn enorm geschikt voor het uitfrezen van een naam of nummer. De maat van het bordje wordt bepaald in overleg.

FOTOLIJST

Ook kunt u kiezen voor een fotolijst op maat. Deze lijst bestaat uit twee heldere of gesatineerde plexiglas plaatjes, waar de foto of poster tussen geschoven kan worden. De maat van de fotolijst wordt bepaald in overleg.

TEGOEDBON VAN €50,-

En last but not least, een tegoedbon t.w.v. €50,-. Deze is een jaar geldig en inzetbaar op al kunststof platen. Het tegoed is niet te gebruiken voor verzendkosten etc.

Spelregels

  • Inzendingen dienen naar actiepagina@plexiglas.nl gestuurd te worden. Inzendingen naar een ander mailadres zijn niet geldig.
  • Het beeldmateriaal wat u ons toestuurt kan geplaatst worden op onze website, nieuwsbrief of sociale media kanalen.
  • Wij benaderen de winnaar via e-mail.
  • Wanneer u de winnaar bent kunt u uitsluitend kiezen tussen de drie geselecteerde prijzen.
  • De prijs mag eventueel worden overgedragen aan vrienden of familie.
  • U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen over het verzilveren van de prijs.
  • Bij (een vermoeden van) fraude wordt u direct uitgesloten van deelname aan de winactie.
  • Er wordt ieder half jaar een winnaar uitgekozen.
  • De tegoedbon kan niet worden ingezet op verzendkosten o.i.d. van een reguliere bestelling.

Eerdere winnaars

Bekijk hieronder de voorgaande winnaars van onze Foto Contest.

https://youtube.com/watch?v=6T2bFHgqt9o
>