Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kunststof toebehoren

Al uw plexiglas, polycarbonaat, Dibond/Alucobond en Trespa/HPL toebehoren op één adres. Bij Plexiglas.nl leveren wij niet alleen het plaatwerk, maar ook alle bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan het reinigen van uw kunststoffen, het bewerken van uw kunststof platen en het bevestigen en verlijmen van uw kunststoffen. Al onze reinigings- en montageartikelen zijn gekeurd en van hoogwaardige kwaliteit.

Bevestigen van kunststof

Voor het bevestigen van al uw kunststof platen biedt Plexiglas.nl een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen aan. Denk hierbij aan diverse soorten schroeven, pluggen, acrylaatlijm maar ook glasklemmen met toebehoren.  

 

Verlijmen van kunststof

Voor het verlijmen van uw kunststof is het belangrijk dat u de juiste lijm gebruikt. Wij hebben een groot aanbod in lijm- en kitproducten in ons assortiment, geschikt voor het verlijmen van diverse kunststoffen. Denk aan de Plexiglas Bonder en Sealer, maar ook de Acrifix 192: 1-componentenlijm.

Pro Part® Panelbonding systeem

Ook voor het verlijmen van gevelplaten kunt u bij ons terecht voor een compleet assortiment verlijmingsproducten. Het assortiment gevelplaatverlijming bestaat uit een universele lijm, diverse primers, tape en toebehoren.

Mandy antistatische reiniger

Reinigen van kunststof

Het goed onderhouden van uw kunststof plaatmateriaal en buizen is belangrijk. Plexiglas.nl heeft daarom diverse reinigings- en onderhoudsmiddelen in het assortiment. We verkopen bijvoorbeeld een speciale antistatische kunststofreiniger voor het reinigen van onder andere plexiglas.

Bewerken van kunststof

Plexiglas is een krasgevoelige kunststof. Gelukkig zijn er zeer geschikte polijstmiddelen om het plexiglas weer snel glashelder te krijgen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld ook de matte randen een mooi glanzend effect geven.