Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Lengte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Perspex

Wilt u perspex kopen? Wij zagen GRATIS op maat. Perspex is een merknaam van acrylaat platen. Wij bieden een ruim aanbod in kleuren, soorten & diktes. Van hoogwaardige kwaliteit, slagvast en UV-bestendig. 

  • Uv-bestendig
  • Perspex op maat bestellen
  • Ruime keuze tinten en kleuren
plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm

 48,00 per m2

Incl. BTW:  58,08 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 3 mm

 59,00 per m2

Incl. BTW:  71,39 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 4 mm

 76,00 per m2

Incl. BTW:  91,96 per m2

5 mm plexiglas mat

Plexiglas mat helder 5 mm

 95,00 per m2

Incl. BTW:  114,95 per m2

plexiglas 6 mm mat

Plexiglas mat helder 6 mm

 114,00 per m2

Incl. BTW:  137,94 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 8 mm

 153,00 per m2

Incl. BTW:  185,13 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 3 mm

 81,00 per m2

Incl. BTW:  98,01 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 4 mm

 109,00 per m2

Incl. BTW:  131,89 per m2

plexiglas helder 25 mm

Plexiglas kraswerend 5 mm

 130,00 per m2

Incl. BTW:  157,30 per m2

Plexiglas piramide structuur helder 3 mm

Plexiglas piramide helder 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 38 x 32 mm

 35,00

Incl. BTW:  42,35

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 40 x 30 mm

 49,00

Incl. BTW:  59,29

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 40 x 34 mm

 36,00

Incl. BTW:  43,56

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 40 x 36 mm

 29,00

Incl. BTW:  35,09

Wat is perspex?

Perspex is een merk van acrylaat platen. Dit zijn kunststof platen lijkend op glas, maar met een chemische samenstelling. Perspex platen zijn glashelder, UV-bestendig en goed bewerkbaar. Het is daardoor makkelijk om Perspex op maat te maken (let op! dit vereist enige ervaring). Ook zijn onze Perspex platen voorzien van een UV-coating waardoor ze niet zullen vergelen. Maar het is allermooiste voordeel van Perspex is misschien wel dat de platen super stevig zijn, zelfs 25x sterker dan glas van vergelijkbare dikte! Met Perspex bent u dus verzekerd van een erg veilig materiaal.

Balkon windscherm kunststof

Perspex kopen

Perspex kopen doet u snel en makkelijk online. Perspex is een merknaam van de kunststof acrylaat: een charmante, stevige en veilige kunststof. Voor velen staat deze kunststof bekend onder de naam plexiglas, maar sommigen kennen dit materiaal ook als ‘perspex’. Bij ons kunt u dus niet het merk Perspex kopen, maar wel Plexiglas ® platen. Plexiglas ® is het eerst en meest gerenommeerde merk van acrylaat, dus de kwaliteit doet zeker niet onder voor die van Perspex.

De toepassingen van perspex platen zijn zeer uiteenlopend: van tussenwanden, aquariums, voorzetramen en airco raamafdichtingen tot overkappingen. U kunt er werkelijk alle kanten mee op. Wij verkopen een ruim assortiment perspex platen in diverse diktes van 2 t/m 100 mm. Naast perspex platen bieden wij ook buizen en perspex blokken aan. Opties genoeg dus om een passende plaat voor uw project te vinden!

Perspex platen bij Plexiglas.nl

Wilt u perspex plaat op maat kopen bij Plexiglas.nl? Wij verkopen dus geen perspex op maat van het merk Perspex, maar wel huismerk en van het merk Plexiglas®. Als u de juiste dikte en soort perspex plaat heeft bepaald, kiest u met de calculator op de productpagina de gewenste lengte en breedte. Vervolgens heeft u de optie tot scherpe randen laten verwijderen en hoeken afronden met radius 5. U kiest het aantal, en binnen enkele werkdagen wordt uw bestelling netjes bij u afgeleverd. Een spoedlevering van perspex op maat is ook mogelijk tegen een meerprijs. Voor advies omtrent uw klus of project staan wij graag voor u klaar. Wilt u bewerkingen laten uitvoeren? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Plexiglas buizen

Perspex zagen

Perspex zagen is mogelijk, mits u het juiste gereedschap heeft. Dit materiaal leent zich uitstekend voor projecten van ervaren doe-het-zelvers. Mocht u het dus leuker vinden om zelf te zagen in plaats van op maat te bestellen, dan kan dit ook. Voor meer informatie over het zelf bewerken van Perspex platen leest u ‘hoe kan ik plexiglas bewerken?’.

Heeft u enkele speciale bewerkingen voor uw perspex plaat, zoals boren en speciale vormen frezen? Wij kunnen perspex op maat maken, en voeren graag uw bewerkingen uit met onze CNC-freesmachine. Hiervoor vragen we u een technische tekening aan te leveren waarop u uw gewenste bewerkingen aangeeft en de soort en dikte perspex plaat. Vraag wel eerst even een offerte aan.

Wilt u langskomen om onze producten te komen bekijken? U bent van harte welkom op afspraak! Neem contact op met onze klantenservice.

Ruim assortiment Perspex op maat

U kunt bij ons Perspex platen in standaard maten bestellen, maar we verkopen hoofdzakelijk Perspex op maat. Zowel de standaard maten als de op maat gemaakte Perspex platen zijn in allerlei kleuren, soorten en diktes te koop: