Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Lengte

Meer tonen Minder tonen

Buitendiameter

Meer tonen Minder tonen

Wanddikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Perspex

Wilt u perspex kopen? Wij zagen GRATIS op maat. Perspex is een merknaam van acrylaat platen. Wij bieden een ruim aanbod in kleuren, soorten & diktes. Van hoogwaardige kwaliteit, slagvast en UV-bestendig. 

  • Uv-bestendige Perspex platen
  • Perspex op maat bestellen
  • Ruime keuze tinten en kleuren
Eco-proofHoofdafbeelding voorzetraam met montageclips

Voorzetraam budget

 42,00 per m2

Incl. BTW:  50,82 per m2

Eco-proofVoorzetraam plexiglas frame grijs zwart

Voorzetraam met frame

 99,00 per m2

Incl. BTW:  119,79 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm

 48,00 per m2

Incl. BTW:  58,08 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 3 mm

 59,00 per m2

Incl. BTW:  71,39 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 4 mm

 76,00 per m2

Incl. BTW:  91,96 per m2

5 mm plexiglas mat

Plexiglas mat helder 5 mm

 95,00 per m2

Incl. BTW:  114,95 per m2

plexiglas 6 mm mat

Plexiglas mat helder 6 mm

 114,00 per m2

Incl. BTW:  137,94 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 8 mm

 153,00 per m2

Incl. BTW:  185,13 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 3 mm

 81,00 per m2

Incl. BTW:  98,01 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 4 mm

 109,00 per m2

Incl. BTW:  131,89 per m2

plexiglas helder 25 mm

Plexiglas kraswerend 5 mm

 130,00 per m2

Incl. BTW:  157,30 per m2

Plexiglas piramide structuur helder 3 mm

Plexiglas piramide helder 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 38 x 32 mm

 35,00

Incl. BTW:  42,35

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 40 x 30 mm

 49,00

Incl. BTW:  59,29

Wat is perspex?

Perspex is een merk van acrylaat platen. Dit zijn kunststof platen lijkend op glas, maar met een chemische samenstelling. Perspex platen zijn glashelder, UV-bestendig en goed bewerkbaar. Het is daardoor makkelijk om Perspex op maat te maken (let op! dit vereist enige ervaring). Ook zijn Perspex platen goedkoper in vergelijking met glas. Bovendien zijn ze lichter van gewicht waardoor ze beter te hanteren zijn. Onze Perspex platen zijn allemaal voorzien van een UV-coating waardoor ze niet zullen vergelen. Maar het allermooiste voordeel van Perspex platen is misschien wel dat ze super stevig zijn, zelfs 25x sterker dan glas van vergelijkbare dikte! Met Perspex bent u dus verzekerd van een erg veilig materiaal.

Balkon windscherm kunststof

Perspex kopen

Perspex kopen doet u bij Plexiglas.nl snel en makkelijk online. Perspex is een merknaam van de kunststof acrylaat: een charmante, stevige en veilige kunststof. Voor velen staat deze kunststof bekend onder de naam plexiglas, maar sommigen kennen dit materiaal ook als ‘perspex’. Bij ons kunt u dus niet het specifieke merk Perspex kopen, maar wel Plexiglas ® platen. Plexiglas ® is het eerst en meest gerenommeerde merk van acrylaat, dus de kwaliteit doet zeker niet onder voor die van Perspex platen.

Laat het materiaal binnen een week op het gewenste adres bezorgen, in exact de gewenste maten. U kunt het perspex kopen met bewerkingen, zoals gaten, uitsparingen en gefreesde vormen. Vraag een offerte aan als u uw Perspex met bewerkingen wilt bestellen.

Perspex plaat toepassingen

De toepassingen van Perspex platen zijn zeer uiteenlopend: van tussenwanden, aquariums, voorzetramen en airco raamafdichtingen tot overkappingen. U kunt er werkelijk alle kanten mee op. Wij verkopen een ruim assortiment Perspex platen in diverse diktes van 2 t/m 100 mm. Naast Perspex platen bieden wij ook buizen en Perspex blokken aan. Opties genoeg dus om een passende Perspex plaat voor uw project te vinden!

Perspex platen bij Plexiglas.nl

Wilt u perspex plaat op maat kopen bij Plexiglas.nl? Wij verkopen dus geen perspex op maat van het merk Perspex, maar wel huismerk en van het merk Plexiglas®. Als u de juiste dikte en soort perspex plaat heeft bepaald, kiest u met de calculator op de productpagina de gewenste lengte en breedte. Vervolgens heeft u de optie tot scherpe randen laten verwijderen en hoeken afronden met radius 5. U kiest het aantal, en binnen enkele werkdagen wordt uw bestelling netjes bij u afgeleverd. Een spoedlevering van perspex op maat is ook mogelijk tegen een meerprijs. Voor advies omtrent uw klus of project staan wij graag voor u klaar. Wilt u bewerkingen laten uitvoeren? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Plexiglas buizen

Perspex zagen

Perspex zagen is mogelijk, mits u het juiste gereedschap heeft. Een perspex plaat leent zich uitstekend voor projecten van ervaren doe-het-zelvers. Mocht u het dus praktischer of leuker vinden om zelf te zagen in plaats van op maat te bestellen, dan kan dit ook. Voor meer informatie over het zelf bewerken van Perspex platen leest u ‘hoe kan ik plexiglas bewerken?’.

Heeft u enkele speciale bewerkingen voor uw perspex plaat, zoals boren en speciale vormen frezen? Zoals eerder vermeld kunnen wij perspex op maat maken, en voeren graag uw bewerkingen uit met onze CNC-freesmachine. Hiervoor vragen we u een technische tekening aan te leveren waarop u uw gewenste bewerkingen aangeeft en de soort en dikte perspex plaat. Vraag wel eerst even een offerte aan.

Wilt u langskomen om onze producten te komen bekijken? U bent van harte welkom op afspraak! Neem contact op met onze klantenservice.

Ruim assortiment Perspex op maat

U kunt bij ons Perspex platen in standaard maten bestellen, maar we verkopen hoofdzakelijk Perspex op maat. Zowel de standaard maten als de op maat gemaakte Perspex platen zijn in allerlei kleuren, soorten en diktes te koop:

De Perspex diktes variëren van 2 mm tot 100 mm. We hebben voor iedere toepassing wat wils!

Waarvoor ik gebruik je Perspex platen?

Perspex platen worden voor allerhande toepassingen gebruikt. Vaak wordt Perspex gekozen in situaties waar veiligheid belangrijk is, een licht gewicht prettig is voor de montage, of wanneer de klant het materiaal zelf wil bewerken. Ook bij wat minder budget is Perspex een mooi alternatief voor glas. Perspex platen worden bijvoorbeeld gebruikt voor: