**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Polycarbonaat carport

Bent u op zoek naar stevig kunststof materiaal om een carport voor uw auto te maken? Zoek niet verder! Polycarbonaat is het ideale materiaal hiervoor. Deze kunststof is namelijk slagvast, UV- en weerbestendig en is UV-bestendig. Perfecte bescherming voor de auto dus!

Carport

Waarom polycarbonaat voor een kunststof carport?

Polycarbonaat is zo’n 250 keer sterker dan gewoon glas van gelijke dikte. Dit maakt het een enorm geschikt materiaal voor een stevige carport. Bovendien is polycarbonaat veel lichter dan gewoon glas. Dit maakt het monteren van de polycarbonaat platen op de carport een stuk eenvoudiger. Polycarbonaat is UV-bestendig. Het houdt UV-straling tegen, wat voorkomt dat het materiaal vergeelt. Bovendien zorgt het voor kleurbehoud van de auto.

Polycarbonaat is prima te bewerken, ook door een hobbyist. Met een ijzerboor kunt u eenvoudig zelf gaten in de platen boren, om deze aan het onderstel te bevestigen. Ook kunt u het polycarbonaat in de gewenste maat zagen of frezen. In overleg met u, kunnen wij bepaalde bewerkingen ook uitvoeren met onze CNC-machine. Bent u hierin geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan.

Soorten polycarbonaat voor een kunststof carport

Ons heldere polycarbonaat is volledig transparant, en ziet er dus hetzelfde uit als gewoon glas. De platen zijn glashelder en blijven dat ook, dankzij de UV- en weersbestendigheid van de kunststof. Daarnaast hebben wij ook de kleuren opaal, brons of smoke grijs in ons assortiment. Deze tinten zijn nog steeds transparant maar hebben een lichte kleurtint, en geven daardoor de look van een wat dichtere carport.

Polycarbonaat kanaalplaten carport

Carport Opaal

Ook zijn onze polycarbonaat kanaalplaten erg geschikt voor een carport. Ook deze platen kunnen wij gratis voor u op maat zagen. De kanaalplaten, ook wel bekend als tunnelplaten, zijn vlakke, doorzichtige dakplaten die uit lagen kunststof bestaan met daartussen kleine tussenschotjes die naast elkaar open, holle ruimtes vormen. Door deze constructie krijgen de kanaalplaten een bijzonder goede stabiliteit. De polycarbonaat kanaalplaten zijn in de kleuren helder en opaal verkrijgbaar. Wij verkopen deze kanaalplaten ook in een complete set, inclusief bijpassende profielen en bevestigingsmateriaal.

Benodigde dikte voor polycarbonaat carport

Heeft u vragen over polycarbonaat platen of polycarbonaat kanaalplaten voor de carport? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00 via de mail en telefonisch bereikbaar.

De benodigde dikte polycarbonaat is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de afmeting van de carport en de manier waarop u het plaatmateriaal wilt gaan bevestigen. Om u toch een indicatie te geven: Voor een ‘gewone’ polycarbonaat plaat van 100x100 cm is een dikte van 10 mm een goede optie. Op deze pagina vindt u meer informatie over de benodigde dikte kunststof bij verschillende afmetingen. De polycarbonaat kanaalplaten zijn standaard 16 mm dik.

T: 085 – 9020800

M: klantenservice@plexiglas.nl

Liever direct antwoord? Probeer dan eens de chatfunctie op onze webshop!

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren