Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Polycarbonaat tussenwand stadion

Polycarbonaat is een enorm sterke en slagvaste kunststof. Dit materiaal is erg geschikt als tussenwand in een voetbalstadion. Polycarbonaat is bijna niet kapot te krijgen, en mocht het beschadigen zullen er geen glasscherven ontstaan. Dit kan nog wel eens handig zijn met fanatieke voetbalsupporters.

Tussenwand

Polycarbonaat in voetbalstadion – Extreem sterk!

Polycarbonaat is zo’n 250 keer sterker dan gewoon glas van gelijke dikte. Dit, in combinatie met de slagvastheid van het materiaal, maakt polycarbonaat nagenoeg onbreekbaar, wat met fanatieke supporters in een voetbalstadion nog wel eens handig kan zijn! Mocht het toch beschadigen zou er een scheur of ster in de plaat kunnen komen, maar deze zal nooit kapot spatten en splinteren. U hoeft zich dus géén zorgen te maken over glasscherven bij het publiek. Dat het polycarbonaat ook nog eens brandvertragend is, maakt het extra veilig!

Andere voordelen van polycarbonaat voor een stadion

Polycarbonaat is UV- en weerbestendig, daardoor zijn de platen bestand tegen verwering en vergeling. Dit maakt de platen het hele jaar door inzetbaar, en bent u altijd verzekerd van glashelder zicht.

U kunt zelf gemakkelijk bewerkingen uitvoeren met polycarbonaat platen. U kunt met een ijzerboortje gaten boren in het polycarbonaat, bijvoorbeeld om de tussenwand te bevestigen. Door middel van zagen of frezen kunt u het plaatmateriaal volledig in de maat zagen die u nodig heeft. Een aantal van deze bewerkingen kunnen wij, in overleg met u, ook voor u uitvoeren. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan.

Tussenwand2Verschillende tinten polycarbonaat bij Plexiglas.nl

Polycarbonaat is in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. De optie die het beste is voor een tussenwand in een voetbalstadion, is helder polycarbonaat. Dit materiaal ziet er qua zicht precies hetzelfde uit als gewoon glas. Op deze manier heeft het publiek nog steeds zicht over het hele veld. Daarnaast hebben wij ook nog opaal, brons en smoke grijs polycarbonaat in ons assortiment. Deze materialen zijn nog steeds transparant maar hebben een lichte kleurtint, wat misschien beter bij het uiterlijk van uw stadion past.

Benodigde dikte polycarbonaat voor sport stadion

We kunnen ons voorstellen dat de tussenwanden in een stadion tegen een stootje moeten kunnen. Het is dus belangrijk dat het plaatmateriaal dik genoeg moet zijn. Echter hangt de dikte ook af van de afmeting van hetgeen u wilt afschermen. Hoe groter de te beschermen oppervlakte, hoe dikker het plaatmateriaal moet zijn. Daarnaast speelt de manier van bevestigen ook nog een rol bij het kiezen van de geschikte dikte plaatmateriaal. Voor een plaat met een afmeting van 100×150 cm is een dikte van 8 mm voldoende. Op de pagina ‘Welke dikte heb ik nodig voor mijn project?‘ vindt u meer informatie over de benodigde dikte kunststof bij verschillende afmetingen.

Heeft u een vraag over het (laten) maken van een polycarbonaat tussenwand in een stadion? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment. 

Enthousiast? Gebruik deze producten

Massief polycarbonaat helder 8 mm

Polycarbonaat massief helder 8 mm

 117,00 per m2

Incl. BTW:  141,57 per m2

polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 6 mm

 99,00 per m2

Incl. BTW:  119,79 per m2

polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 8 mm

 170,00 per m2

Incl. BTW:  205,70 per m2

-10%polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 6 mm

 115,20 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 154,88.Current price is: € 139,39. per m2

>