Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kunststof verlijmen

Wij willen er zeker van zijn dat u de juiste lijm of kit gebruikt bij het verlijmen van uw kunststoffen. Bij ons koopt u daarom alleen lijm- en kitproducten van hoogwaardige kwaliteit.

Bond Ex spray ontvetter en reiniger voor nagenoeg alle kunststof oppervlakken

Bond Ex Spray 500 ml

 12,47

Incl. BTW:  15,09

plexiglas sealer

Plexiglas Sealer

 17,64

Incl. BTW:  21,34

plexiglas bonder

Plexiglas Bonder

 16,64

Incl. BTW:  20,13

Acrifix 192: 1-componentenlijm

Acrifix 192: 1-componenten lijm

 25,00

Incl. BTW:  30,25

Kitpistool

Kitpistool 310 ml

 14,95

Incl. BTW:  18,09

Double sided high strong tape

Double-sided high strong tape 12 mm x 10 m

 23,00

Incl. BTW:  27,83

Kunststof lijmen

Kunststof lijmen is heel eenvoudig. Er zijn verschillende lijmsoorten beschikbaar waarmee u kunststof op kunststof, maar ook kunststof met andere materialen kunt verlijmen. Zo kunt u kunststof meubels verlijmen, maar ook kunststof gevelplaten en hoeft u niet te boren en te schroeven.

Wilt u tips over kunststof lijmen? Lees dan onze FAQ’s ‘Hoe kan ik plexiglas lijmen?‘, ‘Hoe kan ik polycarbonaat lijmen?‘ of ‘Hoe kan ik golfplaten lijmen?‘.

Verschillende lijmsoorten

Voor een zeer sterke hechting van kunststoffen met ander materiaal zoals hout, beton, metaal of steen kunt u kiezen voor onze Plexiglas Bonder. Gaat uw voorkeur uit naar een heldere en elastische kit? Dan hebben wij ook de Plexiglas Sealer in ons assortiment. Voor een sterke verbinding tussen plexiglas platen bieden wij ook de Acxrifix 192: 1-componentenlijm aan.

Panelbonding verlijmingssysteem – alle producten TINY (1)

Pro Part gevelplaat verlijmingssysteem

Een compleet assortiment voor gevelplaat verlijming van Pro Part. Voor het verlijmen van onder andere HPL en aluminium composiet platen, van huismerken tot aan bekende merken als Trespa®, Dibond® en Alucobond®. Pro Part gevelplaat lijmsysteem is voorzien van een KOMO en DIBt certificering.

Wilt u meer weten over kunststof lijmen? Neem dan contact op met onze klantenservice – zij geven u graag een passend antwoord.