Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Dibond®

Dibond® is wellicht het meeste bekende merk van aluminium composiet platen. Momenteel hebben wij nog geen Dibond® platen in ons assortiment. Wij zullen deze in de nabije toekomst toevoegen aan ons webshop! U kunt bij ons wel terecht voor Alucobond® en huismerk aluminium composiet.

  • Geschikt voor zeefdruktechniek en bestickeren
  • Ideaal voor buiten & voor binnen
  • Sandwichplaten met 2 toplagen van aluminium
Op aanvraagAlucobond Solid - RAL 7036

Alucobond® Solid platinum grijs 136 – 4 mm

 89,00 per m2

Incl. BTW:  107,69 per m2

Op aanvraagAlucobond Jet Black 363 - RAL 9005 - Zwart

Alucobond® Urban jet black 363 – 4 mm

 95,00 per m2

Incl. BTW:  114,95 per m2

Aluminium composiet plaat wit

Aluminium composiet plaat wit 6 mm

 58,00 per m2

Incl. BTW:  70,18 per m2

-5%plexiglas zwart

Plexiglas zwart 10 mm

 147,00 per m2

Incl. BTW:  177,87 per m2

Kenmerken Dibond® plaat

Dibond® is een zeer bekend merk aluminium composiet. De sandwichpanelen zijn opgebouwd uit drie lagen: een kern van polyethyleen met twee aluminium buitenlagen. Een Dibond® plaat heeft een laag gewicht en is hierdoor makkelijk te hanteren. Deze sandwichplaten zijn verkrijgbaar in diverse dikte, bijvoorbeeld 4 of 6 mm. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse afmetingen, afwerkingen en kleuren, zoals zwart, wit, rood of geborsteld aluminium. Dibond® is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is namelijk UV- en weerbestendig waardoor de platen nagenoeg niet verkleuren. Een Dibond® plaat is ook door de doe-het-zelver eenvoudig te bewerken. Gebruik hiervoor altijd het juiste gereedschap zoals goede metaalzagen en metaalboren.

Foto op aluminium Dibond®

Aluminium Dibond® is vooral bekend als ondergrond voor foto’s. De foto wordt gedrukt op een sticker en vervolgens op de plaat geplakt met een bijzonder strak eindresultaat. Een print op aluminium Dibond® geeft een stoere elegante uitstraling. Bovendien is het sterk en licht – u hangt dus met gemak aan de muur!

Toepassingen Dibond®

Dibond® platen zijn zeer geschikt voor diverse reclamedoeleinden. De sandwichplaten zijn dankzij de hoge weerstand namelijk goed te bestickeren. Deze kunststof kan zowel buiten als binnen toegepast worden. Denk hierbij aan gebruik voor gevelbekleding, kunststof plafondplaten, wandpanelen, maar ook aan andere interieurtoepassingen. Zo wordt het ook veel gebruikt als achterwand in de keuken of als afwerking in de badkamer of op het toilet. Wellicht leuk voor de hobbyisten: een Dibond® plaat is ook te beschilderen! Volg hierbij altijd het advies op van uw verfleverancier.

Twijfelt u of u voor uw project beter Dibond® of plexiglas kunt gebruiken? Lees dan onze blog ‘Verschil Dibond® en plexiglas‘. Heeft u persoonlijk advies nodig? Dat kan ook! Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Dibond® plaat bestellen bij Plexiglas.nl

Dibond® hebben wij nóg niet in ons assortiment. Deze aluminium composiet platen zullen in de nabije toekomst wel toegevoegd worden aan onze webshop! Momenteel kunt u al wel bij ons terecht voor de huismerk aluminium composiet platen of aluminium composiet van het merk Alucobond®.