Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kunststof plafondplaat

Kunststof plafondplaten kopen

U bent bezig met uw plafond en bent nu op zoek naar goede platen om hier op aan te brengen? Dan kunnen wij u adviseren om eens kunststof plafondplaat te overwegen. Dit zijn namelijk platen die stevig zijn, die er mooi uitzien en die eenvoudig te onderhouden zijn. Met andere woorden, platen die perfect geschikt zijn om te gebruiken. We raden u daarbij aan om een plafondplaat van kunststof te bestellen bij Plexiglas.nl. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende kunststof plaatjes voor u klaarstaan, de plafondplaat van kunststof hoort hier natuurlijk ook bij.

De beste platen voor uw plafond

Een plafondplaat van kunststof brengt een flink aantal voordelen met zich mee. Zo kunt u er met een dergelijke plafondplaat op rekenen dat deze van een stevig materiaal is gemaakt. Platen die zodoende tegen een stootje kunnen en die bijvoorbeeld ook in een vochtige ruimte gebruikt kunnen worden. Daarbij is een kunststof plafondplaat te verkrijgen in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Niet alleen in verschillende soorten kunststof, maar ook in verschillende kleuren en stijlen. Daar komt dan ook nog bij dat een dergelijke plafondplaat zeer betaalbaar is.

Wilt u een kunststof plafondplaat kopen bij Plexiglas.nl?

U bent bij ons aan het juiste adres als u kunststof plafondplaten wilt kopen. We raden u dan ook aan om gewoon eens op uw gemak een kijkje te nemen in ons assortiment, om hier te zien wat er allemaal mogelijk is. Neem contact met ons op als u vragen heeft, of als u advies wil over het beste materiaal voor uw plafond. We vertellen u dan alles wat u maat wilt weten, zodat u straks een mooi plafond heeft in uw huis. Bij ons kunt u rekenen op het mooiste materiaal, de beste prijzen en top service. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel bij u wordt afgeleverd, uw betaling doet u bij ons natuurlijk helemaal veilig.

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 2 mm

 29,00 per m2

Incl. BTW:  35,09 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 5 mm

 59,00 per m2

Incl. BTW:  71,39 per m2

Eco-proofPlexiglas wit 3 mm met Röhm met logo

PLEXIGLAS® wit 3 mm

 39,00 per m2

Incl. BTW:  47,19 per m2

polycarbonaat smoke grijs

Polycarbonaat smoke grijs 5 mm

 110,00 per m2

Incl. BTW:  133,10 per m2