Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Lengte

Meer tonen Minder tonen

Buitendiameter

Meer tonen Minder tonen

Wanddikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas op maat

Plexiglas op maat, GRATIS gezaagd met CNC freesmachine, van 2 t/m 100 mm dikte. Megasterk, licht van gewicht én uv-bestendig. Vul bij het product de gewenste maten in en bestel direct! 

  • Plexiglas op maat – Helder, opaal, zwart, wit, mat, spiegel, anti-reflex etc.
  • Vraag een offerte aan voor bewerkingen & maatwerk (gaten, speciale vormen, gravures etc.)
  • Zakelijk en particulier
plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm

 48,00 per m2

Incl. BTW:  58,08 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 3 mm

 59,00 per m2

Incl. BTW:  71,39 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 4 mm

 76,00 per m2

Incl. BTW:  91,96 per m2

5 mm plexiglas mat

Plexiglas mat helder 5 mm

 95,00 per m2

Incl. BTW:  114,95 per m2

-10%plexiglas 6 mm mat

Plexiglas mat helder 6 mm

 102,60 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 137,94.Current price is: € 124,15. per m2

-10%plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 8 mm

 137,70 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 185,13.Current price is: € 166,62. per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 10 mm

 192,00 per m2

Incl. BTW:  232,32 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 3 mm

 81,00 per m2

Incl. BTW:  98,01 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 4 mm

 109,00 per m2

Incl. BTW:  131,89 per m2

plexiglas helder 25 mm

Plexiglas kraswerend 5 mm

 130,00 per m2

Incl. BTW:  157,30 per m2

Plexiglas piramide structuur helder 3 mm

Plexiglas piramide helder 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 38 x 32 mm

 35,00

Incl. BTW:  42,35

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 40 x 30 mm

 49,00

Incl. BTW:  59,29

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 40 x 34 mm

 36,00

Incl. BTW:  43,56

Plexiglas in speciale vorm zoals uitsparing

Plexiglas op maat bij Plexiglas.nl

Koop plexiglas op maat bij Plexiglas.nl. Bij ons bent u niet gebonden aan de standaard afmetingen van 50×50, 75×75 of 100×100 cm, maar kunt u plexiglas op maat laten zagen in alle gewenste afmetingen tot maximaal 300 x 200 cm. Heeft u een stuk plexiglas op maat nodig? Geen probleem. Bij alle producten in onze webshop staat een handige calculator waar u de gewenste afmetingen kunt invullen. U kiest naast de afmetingen ook of u de scherpe randjes wilt laten afbramen en eventueel de hoeken wilt laten afronden. U ziet direct de prijs exclusief én inclusief BTW. U betaalt alleen voor hetgeen u daadwerkelijk nodig heeft. We leveren geen reststukken mee.

Plexiglas maatwerk

Bij Plexiglas.nl kunt u ook uw plexiglas op maat laten frezen in een speciale vorm. Wanneer u puntgave ronde of scherpe wilt is het lastig als u niet over de juiste gereedschappen beschikt. Onze CNC-freesmachine voert alle vormen die wij invoeren feilloos uit. Ook bewerkingen als graveren en schroefgaten maken nemen wij graag voor u uit handen. Om plexiglas maatwerk te bestellen kunt u het volgende doen:

  • Meet het benodigde plexiglas nauwkeurig in
  • Geef de maten met details door in een maatwerk tekening per mail (klantenservice@plexiglas.nl). Dit mag een technisch DXF-bestand zijn, maar ook een simpele schets.
  • Ontvang een maatwerk offerte van de klantenservice op basis van uw tekening.

Wij vragen bij plexiglas op maat een tekening zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Onze CNC-tekenaar heeft de tekening bovendien nodig bij het programmeren. Bij ontvangst direct aan de slag met het monteren van het plexiglas. Neem even contact op met de klantenservice om de mogelijkheden van plexiglas maatwerk te bespreken.

Wilt u weten welke informatie wij nodig hebben in een maatwerktekening voor uw unieke plexiglas op maat?  Lees dan onze FAQ ‘Hoe lever ik een goede maatwerktekening aan?‘.

Zakelijk plexiglas op maat

Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor plexiglas op maat. We hebben veel zzp’ers of wat grotere klusbedrijven die regelmatig bij ons hun plexiglas op maat afnemen. Het zakelijke account brengt prettige voordelen met zich mee. Wij bieden een persoonlijke service en leveren de materialen met zorg. Voor zakelijke staffelkorting kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Naast klus- en timmermansbedrijven zijn er organisaties en bedrijven die materiaal bij ons kopen voor eenmalige projecten. Zo zijn we bijvoorbeeld actief bij Burgers Zoo voor hun nieuwe Cheeta-verblijf, maar leveren we ook materialen voor machineparken. Voor zulke projecten kunnen we ook komen inmeten en/of monteren zodat uw plexiglas op maat 100% naar tevredenheid wordt. Vraag bij interesse even een offerte aan en onze accountmanager zal u contacteren.

Zelf plexiglas op maat maken?

U kunt plexiglas ook zelf bewerken, mits u over het juiste gereedschap beschikt. Er is veel mogelijk met plexiglas. Denk aan buigen, lijmen, polijsten, boren, snijden en zagen. Kunststof is krasgevoelig, ga daarom zorgvuldig te werk en zorg altijd voor goede bescherming van uzelf en de plaat!

Plexiglas onderhouden is eenvoudig. Een mild schoonmaakmiddel en een microvezeldoek zijn voldoende. Gebruik daarvoor onze kunststofreiniger. Om statische lading te voorkomen kunt u de plaat ook schoonmaken met deze Antistatische kunststofreiniger. Gebruik in ieder geval nooit een schuursponsje, schuurmiddel of chemische reinigingsmiddelen. Uiteraard geldt: hoe beter u de plaat onderhoudt, hoe langer het mooi blijft. Mochten er wat krasje ontstaan of wordt het plexiglas wat dof, dan kunt u de Mendy polijstpasta gebruiken.

De kunststof plexiglas

De kunststof plexiglas staat bekend om zijn sterke karakter. Uw plexiglas op maat zal niet in duizenden scherven breken, zoals bij glas kan gebeuren. Goed om te weten: dit betekent niet dat het ook zo stijf is als glas. Het materiaal is meer buigbaar en kan daarom gaan doorbuigen als u een te dunne plaat kiest. Raadpleeg onze diktetabellen voor meer informatie, zodat u de perfecte dikte kiest voor uw plexiglas op maat.

Doordat plexiglas wat zachter is dan glas is plexiglas op maat maken stukken eenvoudiger. Plexiglas staat bekend om zijn  licht gewicht en is bovendien goedkoper dan glas.

Plexiglas op maat gerecycled

Officieel is plexiglas niet de juiste naam van dit materiaal. Plexiglas is namelijk een merknaam van de kunststof acrylaat. Veel mensen kennen echter alleen de term ‘plexiglas’. Wij verkopen zowel huismerk platen als platen van het merk Plexiglas®, vervaardigd door het Duitse merk Röhm. Deze kwalitatieve Plexiglas® maatwerk platen zijn van de lijn Pro Terra, en zijn allemaal voor 90% gerecycled! Bovendien zijn ze ook voor 100% recyclebaar. Dit betekent plexiglas op maat mét oog voor het milieu.

PLEXIGLAS proTerra

Zakelijk of particulier plexiglas op maat bestellen

Veel particuliere klanten weten de weg naar ons te vinden voor uniek plexiglas! Er worden van ons plexiglas op maat serres, spatschermen, kunststof overkappingen, doucheschermen of beschermplaten voor eettafels gemaakt. Maar ook creatieve accessoires, zoals fotolijstjes of naambordjes behoren tot de opties.

Plexiglas op maat wordt vaak als glasvervanger gebruikt en is dan ook een populair product voor voorzetramen om uw woning beter te isoleren. Maar ook bij bijvoorbeeld een kunststof balkonhek of een lichtstraat is plexiglas op maat een mooie oplossing.

Voor kantoorpanden, winkels en overheidsgebouwen verkopen we veel plexiglas op maat voor balieschermen, displays, platen ter bescherming van kunstwerken of bedrukte reclameplaten aan de wand. Ook in de machinebouw wordt veel voor plexiglas gekozen. Mogelijkheden genoeg dus!

Diverse typen plexiglas op maat

De meest populaire plexiglas tint is helder. Helder plexiglas is volledig transparant. Dit is super voor bijvoorbeeld overkappingen, waar veel helder van 10 mm voor wordt gebruikt. Liever wat minder doorkijk? Dan is plexiglas opaal of mat plexiglas wellicht iets voor u. Deze tinten laten wel licht door, maar u kijkt er niet doorheen. Als u een tint van plexiglas op maat wilt die nagenoeg niet transparant is, kunt u kiezen voor zwart plexiglas of wit plexiglas. Hiervan worden bijvoorbeeld vaak douchewanden gemaakt. Ook mat plexiglas in 3 mm is hier erg populair voor. Daarnaast hebben we nog enkele typen plexiglas maatwerk platen voor speciale toepassingen. Anti-reflex plexiglas  (ontspiegeld) wordt veel gebruikt voor schilderijen en foto’s, vooral anti-reflex 2 mm. Daarnaast kunt u nog kiezen voor piramide plexiglas, kraswerend plexiglas en UV-doorlatend plexiglas.

Sinds kort verkopen we ook plexiglas aircoschermen op maat. Hiermee kunt u uw mobiele aircoslang uit het raam hangen zonder dat er weer warme lucht terug de ruimte in komt. Ook hiervoor kunt u uw plexiglas volledig op maat laten maken!

Bel voor meer informatie over plexiglas maatwerk met 085 – 9020800.