**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas op maat

Bent u op zoek naar een plaat plexiglas op maat? En u wilt niet een hele plaat van 305x205 cm afnemen? Dan bent u bij Plexiglas.nl aan het juiste adres. U betaalt alleen voor hetgeen u daadwerkelijk nodig heeft. U kunt uw plexiglas plaat zelf via onze webshop direct op maat bestellen. Wij zorgen ervoor dat het bij u thuisbezorgd wordt zonder reststukken. U betaalt dus alleen voor hetgeen u daadwerkelijk nodig heeft. En het plexiglas op maat zagen doen wij gratis.

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Plexiglas op maat zonder reststukken

plexiglas op maat

Heeft u een stuk helder plexiglas nodig van 100x150 cm? Dan is dit voor ons geen enkel probleem! Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij bij alle producten in onze webshop een handige calculator geïnstalleerd waar u de gewenste afmetingen kunt invullen. Zoals u op afbeelding hiernaast kunt zien, ziet u direct de prijs staan voor het plexiglas in de afmetingen die u wenst. Let op: de prijs die wordt weergegeven is exclusief BTW.

Heeft u een grotere plaat plexiglas nodig? Dan is dit ook mogelijk. Onze plexiglas platen hebben een maximale afmeting van 305x205 cm en een minimale afmeting van 2,5x2,5 cm. Alle afmetingen daartussen zijn mogelijk. Wij zagen gratis voor u het plexiglas op maat.

 

Plexiglas.nl: kunststoffen op maat

De slogan van Plexiglas.nl is: “Kunststoffen op maat’’. Dit kunnen wij met overtuiging zeggen omdat het bij ons mogelijk is om niet alleen rechthoekige platen plexiglas te bestellen. Het is namelijk ook mogelijk om het plexiglas in een andere vorm te laten zagen, bijvoorbeeld een ronde en driehoekige vorm. Ook de plexiglas buizen kunnen wij voor u op maat zagen.