Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Alucobond®

Alucobond® platen bestaan uit 3 lagen: een mineralen kern en twee buitenlagen aluminium composiet. De Alucobond® platen hebben een een anti-graffiti coating. Ze zijn licht van gewicht, duurzaam en super geschikt als gevelbekleding.

  • Verkleurt niet, 10 jaar garantie
  • anti-graffiti coating
  • Eenzijdig gekleurd
  • Bewerkingen mogelijk: koud buigen na infrezen, frezen, boren

Wij raden aan om meerdere Alucobond® platen in één keer te bestellen. Het kan voorkomen dat bij verschillende bestellingen de kleuren van de Alucobond® platen licht afwijken. Wilt u zeker zijn dat u de juiste kleur bestelt? Vraag dan eerst een sample aan.

Op aanvraag-10%Alucobond antraciet 105 - RAL 7016

Alucobond® Solid antraciet 105 – 4 mm

 80,10 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 107,69.Current price is: € 96,92. per m2

Op aanvraagAlucobond Solid Creme 102 - RAL 9001 Crème

Alucobond® Solid crème 102 – 4 mm

 89,00 per m2

Incl. BTW:  107,69 per m2

Op aanvraagAlucobond Solid - RAL 7036

Alucobond® Solid platinum grijs 136 – 4 mm

 89,00 per m2

Incl. BTW:  107,69 per m2

Op aanvraagAlucobond wit 100 - RAL 9010

Alucobond® Solid wit 100 – 4 mm

 89,00 per m2

Incl. BTW:  107,69 per m2

Op aanvraagAlucobond Solid zwart - RAL 9005

Alucobond® Solid zwart 326 – 4 mm

 89,00 per m2

Incl. BTW:  107,69 per m2

Op aanvraag-10%Alucobond Urban Antracite 362 - RAL 7016

Alucobond® Urban anthracite 362 – 4 mm

 85,50 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 114,95.Current price is: € 103,46. per m2

Op aanvraagAlucobond Jet Black 363 - RAL 9005 - Zwart

Alucobond® Urban jet black 363 – 4 mm

 95,00 per m2

Incl. BTW:  114,95 per m2

Op aanvraag-10%Alucobond RAL 9016 - Traffic White

Alucobond® Urban traffic white 360 – 4 mm

 85,50 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 114,95.Current price is: € 103,46. per m2

Op aanvraagAlucobond grijs Window Grey - RAL 7040

Alucobond® Urban window grey 361 – 4 mm

 95,00 per m2

Incl. BTW:  114,95 per m2

Alucobond antraciet 105 - RAL 7016 - Wandbekleding buitenmuren kantoor

Alucobond® kopen

Denkt u erover om Alucobond® te kopen? Dit duurzame kunststof bouwmateriaal is beschikbaar in verschillende structuren en kleuren. Daarnaast biedt Alucobond® 10 jaar garantie op de platen. Deze aluminium composiet platen verkleuren niet en zijn UV- en weerbestendig. Dit maakt Alucobond® zeer geschikte kunststof platen voor buiten. De platen zijn dan ook erg populair als kunststof gevelbekleding of kunststof boeideel. Het materiaal is goed bewerkbaar. Ook voor de doe-het-zelver zijn gevelplaten van Alucobond® prima te bewerken met het juiste gereedschap. De sandwichplaten zijn licht van gewicht, maar toch stevig door de stijfheid van het materiaal. Een groot voordeel van de witte kunststof platen van dit merk is dat de achterkant gefreesd kan worden. Zo kunnen de platen gebogen worden, wat zorgt voor een zeer nette afwerking.

Alucobond® gevelbekleding

Alucobond® gevelbekleding is een moderne en esthetische manier om je woning duurzaam te renoveren en isoleren. De platen zijn beschikbaar in allerlei kleuren en structuren, waardoor creativiteit geen grenzen kent. Alucobond® gevelbekleding beschermt uw woning of bedrijfspand tegen weersinvloeden zoals regen, zon of onweer. Bovendien is het milieuvriendelijk en relatief eenvoudig te monteren. U kunt Alucobond® ook gebruiken voor kunststof boeidelen.

Alucobond® bewerken

Het materiaal is door de stijfheid niet eenvoudig te buigen (behalve dus als de achterkant wordt gefreesd). Dit maakt Alucobond® zeer geschikt voor bestickeren of bedrukken. Het is eventueel wel mogelijk om de platen door ons te laten bewerken zodat ze gebogen kunnen worden. Wij kunnen de achterzijde van de platen frezen zodat u de platen om een gevelrand kunt buigen. Dit zorgt voor een nette afwerking, en zo heeft u geen lelijke naden. Hieronder ziet u hoe de plaat op deze manier gebogen kan worden:

https://www.youtube.com/watch?v=M6S4hTOibsQ

Naast het frezen van de achterzijde kunnen wij de platen voor u voorboren of in bepaalde vormen op maat maken. Met het juiste gereedschap kunt u dit eventueel ook zelf doen. Wij kunnen in dat geval echter niet aansprakelijk gesteld worden als u niet het gewenste resultaat behaald.

Alucobond samples 5 kleuren

Kenmerken Alucobond® platen

Alucobond® wordt op duurzame wijze geproduceerd. Zo zijn de Alucobond® platen volledig recyclebaar. De kern en de twee aluminium composiet buitenlagen kunnen volledig worden teruggebracht in de originele materiaalcyclus. Alucobond® is dus niet alleen heel mooi, maar ook vriendelijk voor het milieu. De platen zijn aan de gekleurde zijde voorzien van een PDVF-coating (polyvinylfluoride). Dit is een coating die beschikt over aantrekkelijke eigenschappen, zoals het weren van graffiti. Dit maakt deze aluminium composiet platen bijna vandalismebestendig.

Kleuren Alucobond® kopen

Wij verkopen Alucobond® platen in diverse kleuren en afwerkingen. U kunt bij ons terecht voor de platen uit het Urban en Solid assortiment. Urban Alucobond® platen hebben een wat ruwere en matte afwerking. Gaat uw voorkeur uit naar een gladde afwerking? Dan past Solid beter bij uw wensen. Wij kunnen beide soorten leveren in verschillende kleuren. Denk hierbij aan zwart, wit, grijs en crème.

Alucobond® platen verlijmen met het Panelbonding lijmsysteem

U kunt bij ons ook terecht voor een compleet assortiment gevelplaatverlijming. De producten uit het panelbonding lijmsysteem van Pro Part® zijn bekroond met een DIBT en KOMO certificering. De MS Panelbonding Large HPL is een universele lijm waarmee u zelfs naden en randen kunt afdichten. Wij hebben diverse primers, tape en toebehoren in ons assortiment. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste producten besteld? Kijk dan even op onze blog over het Panelbonding lijmsysteem. Op deze pagina vindt u ook een handleiding voor het verlijmen van Alucobond®.