Lichtstraat

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Kunststof platen of toebehoren kopen maar nog wat vragen? Neem gerust contact op!

Onze medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Zoekt u naar een manier om meer daglicht in uw huis binnen te laten? Een lichtstraat van kunststof is de oplossing. Het vult niet alleen de ruimte met een flink portie daglicht, het is ook nog eens goed voor u!

 • Energiebesparend & duurzaam
 • Isolerend en slagvast
 • Massieve platen, kanaalplaten of golfplaten

Wat is een lichtstraat?

Een lichtstraat is letterlijk een straat van licht. Deze wordt gemaakt van lichtdoorlatende platen of ramen die op een dak zijn gemonteerd. Zo komt er een flinke hoeveelheid natuurlijk licht uw woning of pand binnen. En dat is niet alleen mooi, het is ook nog eens gezond voor u en zorgt voor een heerlijk woon- of werkklimaat. Wist u dat daglicht voor een verbeterde concentratie en een goed humeur zorgt? Bovendien creëert het een enorm ruimtelijk gevoel.

U plaatst een kunststof lichtstraat bijvoorbeeld op een plat dak, veranda of aanbouw. Een lichtstraat bestaat uit één groot raam of meerdere ramen in een frame. Indien u kiest voor meerdere ramen, kunt u er ook een klapraam tussen zetten. Op die manier kunt u de ruimte ook nog eens goed ventileren! Nóg beter voor het woon- en werkklimaat.

Meer natuurlijk licht = energie besparen

Natuurlijk daglicht van boven is natuurlijk prachtig. Het ruimtelijke gevoel is mooi meegenomen en de gezondheidsvoordelen spreken voor zich. Maar er is nog een leuk voordeel: energiebesparing! Hoe meer daglicht er in uw woning of pand binnenvalt, hoe minder u gebruik hoeft te maken van kunstlicht. Kortom, minder elektriciteit. Maar het extra zonlicht zorgt ook voor een natuurlijke verwarming van de ruimte en dus hoeft de verwarming minder snel aan. Goed voor uw portemonnee, en het milieu niet te vergeten!

Indien u de lichtstraat extra wilt isoleren kunt u eventueel kiezen voor een voorzetraam. Dit wordt gebruikt tegen tocht en koudeval onder een lichtstraat of lichtkoepel.

kunststof lichtstraat

Lichtstraat kunststof

Wilt u kunststof gebruiken voor uw lichtstraat? Dat kan heel goed! Bij Plexiglas.nl hebben we een breed assortiment aan kunststof platen. Voor een kunststof lichtstraat is het nodig dat de kunststof plaat in meer of mindere mate lichtdoorlatend is. U kunt kiezen uit de volgende platen:

 • Polycarbonaat massief: onze massieve polycarbonaat platen zijn verkrijgbaar in helderopaalsmoke grijsbrons en kraswerend. Deze platen zijn ook bijzonder sterk, veilig en slagvast en zeer geschikt voor buitengebruik. Daarnaast is een polycarbonaat lichtstraat UV-bestendig en zelfdovend.
 • Polycarbonaat kanaalplaten: deze meerwandige platen zijn erg licht van gewicht waardoor ze makkelijk te bewerken en monteren zijn. Wij bieden 16 mm kanaalplaten aan in helder en opaal. Bent u op zoek naar 10 mm? Dat kan ook! Neem in dat geval even contact op met onze klantenservice. Eventueel kunnen we voor grote zakelijke projecten ook gebogen lichtstraten van kanaalplaten op aanvraag leveren. Ook in dit geval kunt u het beste even contact opnemen.
 • Golfplaten: deze lichtdoorlatende platen met een golvende structuur zijn de goedkoopste optie en ziet u vaker terug als lichtoplossing in schuurtjes of bedrijfshallen. Al onze golfplaten hebben een flinke lichtdoorlaat en kunnen alleen worden toegepast in een hellende constructie, vanwege de afwatering. Bij Plexiglas.nl vindt u golfplaten van polycarbonaatpolyester en PVC.
lichtkoepel plexiglas kunststof bolvormig

Opaal of helder voor uw lichtstraat

De meest gekozen tinten voor een lichtstraat zijn helder en opaal. Helder staat voor glashelder en biedt een prachtige doorkijk. Zo kunt u volop genieten van het zonnetje en heeft u zicht op een blauwe hemel of juist een imponerend wolkendek. Het feit dat u goed naar buiten kunt kijken betekent ook dat men van buiten naar binnen kan kijken. Heeft u dat liever niet? Kies dan voor opaal, oftewel een melkwitte plaat. Dit zorgt voor een prachtige diffuse lichtspreiding en geeft volop privacy. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over of de buren u in pyjama in de keuken zien staan!

Lichtstraatpanelen van glas of kunststof?

U kunt een lichtstraat maken van glas of van kunststof. Helder plexiglas of helder polycarbonaat hebben hetzelfde uiterlijk als glas. Maar wat zijn de verschillen? We zetten ze voor u op een rij:

Plexiglas lichtstraat:

 • Slagvast
 • Glashelder
 • 25x sterker dan glas van dezelfde dikte
 • Krasgevoelig
 • Lichter van gewicht dan glas
 • Isoleert beter dan glas
 • Goedkoper dan glas
 • Licht krasgevoelig

Lichtstraat polycarbonaat:

 • Slagvast
 • Glashelder
 • 250x sterker dan glas van dezelfde dikte
 • Krasgevoelig
 • Lichter van gewicht dan glas
 • Isoleert beter dan glas
 • Goedkoper dan glas
 • UV-bestendig
 • Bestand tegen hoge temperaturen
 • Kanaalplaten hebben een lagere lichtdoorlaat dan glas

Glazen lichtstraat

 • Krasvast
 • Geluiddempend
 • Duurzaam
 • Heldere lichtinval
 • Duurder dan kunststof
 • Zwaarder dan kunststof

Vergunning nodig?

Om een kunststof lichtstraat te kunnen plaatsen heeft u meestal geen vergunning nodig. Dit komt omdat het meestal weinig invloed heeft op het straatbeeld. Het is echter wel raadzaam om dit even dubbel te checken bij uw gemeente.

Plaatsing van de lichtstraat

Een lichtstraat wordt het vaakst geplaatst op een plat dak. Maar ook voor de overgang tussen een gevel en een plat of schuin dak is een lichtstraat de perfecte oplossing. Met een lichtstraat kunt u uw keuken, woonkamer of bedrijfshal meer natuurlijke lichtinval geven. Ook voor buitenverblijven, zoals een overkapping, ser­re of schuur, is een lichtstraat een mooie en praktische optie.

Zelf een lichtstraat maken?

Wilt u zelf aan de slag gaan? Begin dan met het bepalen van de maten. Wilt u één grote lichtstraat maken of meerdere straten naast elkaar? Welk materiaal wilt u gebruiken? Zorg ervoor dat u alles goed op een rij heeft voordat u begint.

Wordt het materiaal geplaatst op de nieuw te komen aanbouw, neem het dan meteen mee in de bouwplannen. Het is overigens ook geen probleem om het achteraf pas te monteren.

Bent u zover? Dit zijn de basisstappen:

 • Begin met het maken van een frame. U kunt kiezen uit een frame van hout, aluminium, kunststof of staal.
 • Bestel de kunststof platen die u wilt gebruiken. Bij Plexiglas.nl bestelt u plexiglas of polycarbonaat op maat. Zo hoeft u na ontvangst van het materiaal zelf niet meer te zagen. Twijfelt u over de dikte van de plaat? Check dan onze dikte-adviestabel.
 • Monteer de platen op het frame met schroeven die zijn voorzien van een afdichtring, zoals onze spenglerschroeven. Dit zorgt voor een waterdichte bevestiging. Boor gaten op de bevestigingspunten. Lees ‘Kan ik gaten boren in polycarbonaat?’ of ‘Kan ik gaten boren in plexiglas?’ als u zelf aan de slag wilt gaan met boren. Dit kunnen wij trouwens ook voor u doen. Met de juiste maten en afmetingen kunnen wij ook de gaten alvast voor u in de plaat boren. Zo hoeft u écht bijna niets meer zelf te doen! Vraag in dat geval een offerte aan.
 • Werk de randen verder af met kit. Gebruik hiervoor onze Plexiglas Sealer of Plexiglas Bonder. De Bonder is de meest sterke van de twee, maar droogt wit op. Als u een heldere kit wilt, kunt u het best voor de Sealer kiezen. Ook deze is erg sterk.

Koepel als lichtbron

Een lichtkoepel is ook een manier om natuurlijk licht uw woning of pand binnen te laten. Meerdere lichtkoepels naast elkaar vormen als het ware ook een lichtstraat. Bij Plexiglas.nl vindt u dubbelwandige plexiglas dakkoepels in helder & opaal in diverse maten. U kunt een geheel nieuwe koepel bestellen met opstand. Indien u simpelweg een bestaande koepel wilt vervangen, kunt u ook een losse lichtkoepel (zonder opstand) bestellen.

Golfplaten dak kunststof dakbedekking transparant

Kunststof platen lichtstraat bestellen

Weet u inmiddels welke kunststof platen u wilt gebruiken voor uw lichtstraat? Ga dan naar het betreffende product en controleer nogmaals of de dikte, tint en afwerking matchen met uw wensen. Vul vervolgens de maten in en de kostprijs zal verschijnen.

Hierna kunt u nog kiezen voor enkele aanvullende opties:

 • Scherpe randen verwijderen: De scherpe randen van de plaat worden dan verwijderd met een afbraammesje. Zo kunt u uzelf niet bezeren aan de randen.
 • Hoeken afronden: We ronden de hoeken af met een radius van 5 mm.

Heeft u verschillende afmetingen nodig? Geen probleem! Dan klikt u op het ‘plusje’ onder de calculator en herhaalt u het bestelproces met de volgende maten. Controleer uiteindelijk wat er in uw winkelwagen zit voordat u de bestelling definitief plaatst.

Twijfelt u over de maten, het materiaal of iets anders? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij geven u graag persoonlijk advies!

Enthousiast? Gebruik deze producten

Polycarbonaat golfplaat helder enkelwandig
Polycarbonaat golfplaat helder enkelwandig
Polycarbonaat golfplaat helder enkelwandig
Polycarbonaat golfplaat helder enkelwandig
Polycarbonaat golfplaat helder enkelwandig
Polycarbonaat golfplaat helder enkelwandig
Polycarbonaat golfplaat helder enkelwandig
Polycarbonaat golfplaat helder driewandig
Polycarbonaat golfplaat helder driewandig
Polycarbonaat golfplaat helder driewandig
Polycarbonaat golfplaat helder driewandig
Polycarbonaat golfplaat helder driewandig
Polycarbonaat golfplaat helder driewandig
Polycarbonaat golfplaat helder driewandig
polyester golfplaat 17751

Polyester golfplaat 177/51 – 110×122 cm

 23,00

Incl. BTW:  27,83

polyester golfplaat 17751

Polyester golfplaat 177/51 – 110×153 cm

 29,00

Incl. BTW:  35,09

polyester golfplaat 17751

Polyester golfplaat 177/51 – 110×183 cm

 35,00

Incl. BTW:  42,35

polyester golfplaat 17751

Polyester golfplaat 177/51 – 110×214 cm

 41,00

Incl. BTW:  49,61

polyester golfplaat 17751

Polyester golfplaat 177/51 – 110×244 cm

 46,00

Incl. BTW:  55,66

polyester golfplaat 17751

Polyester golfplaat 177/51 – 110×275 cm

 52,00

Incl. BTW:  62,92

polyester golfplaat 17751

Polyester golfplaat 177/51 – 110×305 cm

 58,00

Incl. BTW:  70,18

polyester golfplaat 7618

Polyester golfplaat 76/18 – 114×122 cm

 23,00

Incl. BTW:  27,83

polyester golfplaat 7618

Polyester golfplaat 76/18 – 114×153 cm

 29,00

Incl. BTW:  35,09

polyester golfplaat 7618

Polyester golfplaat 76/18 – 114×183 cm

 35,00

Incl. BTW:  42,35

polyester golfplaat 7618

Polyester golfplaat 76/18 – 114×214 cm

 41,00

Incl. BTW:  49,61

polyester golfplaat 7618

Polyester golfplaat 76/18 – 114×244 cm

 46,00

Incl. BTW:  55,66

polyester golfplaat 7618

Polyester golfplaat 76/18 – 114×305 cm

 58,00

Incl. BTW:  70,18

polyester golfplaat 7618

Polyester golfplaat 76/18 – 114×275 cm

 52,00

Incl. BTW:  62,92

PVC golfplaat 17751

PVC golfplaat 177/51 – 110×214 cm

 42,00

Incl. BTW:  50,82

PVC golfplaat 17751

PVC golfplaat 177/51 – 110×244 cm

 48,00

Incl. BTW:  58,08

PVC golfplaat 17751

PVC golfplaat 177/51 – 110×275 cm

 54,00

Incl. BTW:  65,34

PVC golfplaat 17751

PVC golfplaat 177/51 – 110×305 cm

 60,00

Incl. BTW:  72,60

-21%plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm

 38,00 per m2

Incl. BTW:  45,98 per m2

-21%plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 3 mm

 54,00 per m2

Incl. BTW:  65,34 per m2

-21%plexiglas 6 mm mat

Plexiglas mat 6 mm | 50×50 cm

 23,00

Incl. BTW:  27,83

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 40×40 cm dubbelwandig

 89,00

Incl. BTW:  107,69

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 40×70 cm dubbelwandig

 115,00

Incl. BTW:  139,15

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 40×100 cm dubbelwandig

 140,00

Incl. BTW:  169,40

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 50×50 cm dubbelwandig

 109,00

Incl. BTW:  131,89

Dubbelwandige lichtkoepel helder rechthoek

Lichtkoepel plexiglas helder 50×100 cm dubbelwandig

 148,00

Incl. BTW:  179,08

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 60×60 cm dubbelwandig

 119,00

Incl. BTW:  143,99

Dubbelwandige lichtkoepel helder rechthoek

Lichtkoepel plexiglas helder 60×90 cm dubbelwandig

 159,00

Incl. BTW:  192,39

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 70×70 cm dubbelwandig

 136,00

Incl. BTW:  164,56

Dubbelwandige lichtkoepel helder rechthoek

Lichtkoepel plexiglas helder 70×100 cm dubbelwandig

 175,00

Incl. BTW:  211,75

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 75×75 cm dubbelwandig

 157,00

Incl. BTW:  189,97

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 80×80 cm dubbelwandig

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Dubbelwandige lichtkoepel helder rechthoek

Lichtkoepel plexiglas helder 80×130 cm dubbelwandig

 227,00

Incl. BTW:  274,67

Dubbelwandige lichtkoepel helder rechthoek

Lichtkoepel plexiglas helder 80×180 cm dubbelwandig

 307,00

Incl. BTW:  371,47

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 90×90 cm dubbelwandig

 191,00

Incl. BTW:  231,11

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 100×100 cm dubbelwandig

 206,00

Incl. BTW:  249,26

Dubbelwandige lichtkoepel helder rechthoek

Lichtkoepel plexiglas helder 100×130 cm dubbelwandig

 260,00

Incl. BTW:  314,60

Dubbelwandige lichtkoepel helder rechthoek

Lichtkoepel plexiglas helder 100×150 cm dubbelwandig

 317,00

Incl. BTW:  383,57

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 100×160 cm dubbelwandig

 327,00

Incl. BTW:  395,67

Dubbelwandige lichtkoepel helder rechthoek

Lichtkoepel plexiglas helder 100×200 cm dubbelwandig

 399,00

Incl. BTW:  482,79

lichtkoepel helder

Lichtkoepel plexiglas helder 120×120 cm dubbelwandig

 300,00

Incl. BTW:  363,00

Dubbelwandige lichtkoepel opaal vierkant

Lichtkoepel plexiglas opaal 40×40 cm dubbelwandig

 89,00

Incl. BTW:  107,69

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 40×70 cm dubbelwandig

 115,00

Incl. BTW:  139,15

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 40×100 cm dubbelwandig

 140,00

Incl. BTW:  169,40

Dubbelwandige lichtkoepel opaal vierkant

Lichtkoepel plexiglas opaal 50×50 cm dubbelwandig

 109,00

Incl. BTW:  131,89

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 50×100 cm dubbelwandig

 148,00

Incl. BTW:  179,08

Dubbelwandige lichtkoepel opaal vierkant

Lichtkoepel plexiglas opaal 60×60 cm dubbelwandig

 119,00

Incl. BTW:  143,99

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 60×90 cm dubbelwandig

 159,00

Incl. BTW:  192,39

Dubbelwandige lichtkoepel opaal vierkant

Lichtkoepel plexiglas opaal 70×70 cm dubbelwandig

 136,00

Incl. BTW:  164,56

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 70×100 cm dubbelwandig

 175,00

Incl. BTW:  211,75

Dubbelwandige lichtkoepel opaal vierkant

Lichtkoepel plexiglas opaal 75×75 cm dubbelwandig

 157,00

Incl. BTW:  189,97

Dubbelwandige lichtkoepel opaal vierkant

Lichtkoepel plexiglas opaal 80×80 cm dubbelwandig

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 80×130 cm dubbelwandig

 227,00

Incl. BTW:  274,67

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 80×180 cm dubbelwandig

 307,00

Incl. BTW:  371,47

Dubbelwandige lichtkoepel opaal vierkant

Lichtkoepel plexiglas opaal 90×90 cm dubbelwandig

 191,00

Incl. BTW:  231,11

Dubbelwandige lichtkoepel opaal vierkant

Lichtkoepel plexiglas opaal 100×100 cm dubbelwandig

 206,00

Incl. BTW:  249,26

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 100×130 cm dubbelwandig

 260,00

Incl. BTW:  314,60

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 100×150 cm dubbelwandig

 317,00

Incl. BTW:  383,57

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 100×160 cm dubbelwandig

 327,00

Incl. BTW:  395,67

Dubbelwandige lichtkoepel opaal rechthoek

Lichtkoepel plexiglas opaal 100×200 cm dubbelwandig

 399,00

Incl. BTW:  482,79

Dubbelwandige lichtkoepel opaal vierkant

Lichtkoepel plexiglas opaal 120×120 cm dubbelwandig

 300,00

Incl. BTW:  363,00

PVC golfplaat 17751

PVC golfplaat 177/51 – 110×153 cm

 30,00

Incl. BTW:  36,30

PVC golfplaat 17751

PVC golfplaat 177/51 – 110×183 cm

 36,00

Incl. BTW:  43,56

PVC golfplaat 17751

PVC golfplaat 177/51 – 110×122 cm

 24,00

Incl. BTW:  29,04

-21%polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 3 mm

 54,00 per m2

Incl. BTW:  65,34 per m2

-18%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 2 mm

 23,00 per m2

Incl. BTW:  27,83 per m2

-19%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 3 mm

 34,00 per m2

Incl. BTW:  41,14 per m2

-20%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 4 mm

 45,00 per m2

Incl. BTW:  54,45 per m2

-28%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 5 mm

 56,00 per m2

Incl. BTW:  67,76 per m2

-26%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 6 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

-23%Massief polycarbonaat helder 8 mm

Polycarbonaat massief helder 8 mm

 90,00 per m2

Incl. BTW:  108,90 per m2

-19%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 10 mm

 129,00 per m2

Incl. BTW:  156,09 per m2

-40%polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 2 mm

 29,00 per m2

Incl. BTW:  35,09 per m2

-24%polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 4 mm

 69,00 per m2

Incl. BTW:  83,49 per m2

-39%polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 3 mm

 39,00 per m2

Incl. BTW:  47,19 per m2

-36%polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 3 mm

 45,00 per m2

Incl. BTW:  54,45 per m2

-39%polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 4 mm

 55,00 per m2

Incl. BTW:  66,55 per m2

-37%polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 5 mm

 69,00 per m2

Incl. BTW:  83,49 per m2

-19%polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 5 mm

 89,00 per m2

Incl. BTW:  107,69 per m2

-21%polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 6 mm

 109,00 per m2

Incl. BTW:  131,89 per m2

-31%polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 4 mm

 59,00 per m2

Incl. BTW:  71,39 per m2

-35%polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 6 mm

 85,00 per m2

Incl. BTW:  102,85 per m2

-36%polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 8 mm

 109,00 per m2

Incl. BTW:  131,89 per m2

Dubbelwandige lichtkoepel helder met opstand

Lichtkoepel helder 40x40cm dubbelwandig – opstand

 150,50

Incl. BTW:  182,11

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 40x70cm dubbelwandig – opstand

 179,50

Incl. BTW:  217,20

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 40x100cm dubbelwandig – opstand

 223,50

Incl. BTW:  270,44

Dubbelwandige lichtkoepel helder met opstand

Lichtkoepel helder 50x50cm dubbelwandig – opstand

 172,50

Incl. BTW:  208,73

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 50x100cm dubbelwandig – opstand

 231,00

Incl. BTW:  279,51

Dubbelwandige lichtkoepel helder met opstand

Lichtkoepel helder 60x60cm dubbelwandig – opstand

 189,50

Incl. BTW:  229,30

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 60x90cm dubbelwandig – opstand

 241,00

Incl. BTW:  291,61

Dubbelwandige lichtkoepel helder met opstand

Lichtkoepel helder 70x70cm dubbelwandig – opstand

 219,00

Incl. BTW:  264,99

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 70x100cm dubbelwandig – opstand

 265,50

Incl. BTW:  321,26

Dubbelwandige lichtkoepel helder met opstand

Lichtkoepel helder 75x75cm dubbelwandig – opstand

 242,00

Incl. BTW:  292,82

Dubbelwandige lichtkoepel helder met opstand

Lichtkoepel helder 80x80cm dubbelwandig – opstand

 258,00

Incl. BTW:  312,18

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 80x130cm dubbelwandig – opstand

 332,50

Incl. BTW:  402,33

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 80x180cm dubbelwandig – opstand

 432,00

Incl. BTW:  522,72

Dubbelwandige lichtkoepel helder met opstand

Lichtkoepel helder 90x90cm dubbelwandig – opstand

 288,50

Incl. BTW:  349,09

Dubbelwandige lichtkoepel helder met opstand

Lichtkoepel helder 100x100cm dubbelwandig – opstand

 306,00

Incl. BTW:  370,26

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 100x130cm dubbelwandig – opstand

 371,50

Incl. BTW:  449,52

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 100x150cm dubbelwandig – opstand

 437,50

Incl. BTW:  529,38

lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 100x160cm dubbelwandig – opstand

 450,50

Incl. BTW:  545,11

Lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel helder 100x200cm dubbelwandig – opstand

 556,00

Incl. BTW:  672,76

Dubbelwandige lichtkoepel helder met opstand

Lichtkoepel helder 120x120cm dubbelwandig – opstand

 414,00

Incl. BTW:  500,94

-39%polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 5 mm

 65,00 per m2

Incl. BTW:  78,65 per m2

-38%polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 6 mm

 79,00 per m2

Incl. BTW:  95,59 per m2

plexiglas helder

Plexiglas helder 15 mm

 156,00 per m2

Incl. BTW:  188,76 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 12 mm

 193,00 per m2

Incl. BTW:  233,53 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 15 mm

 239,00 per m2

Incl. BTW:  289,19 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 3 mm kraswerend

 312,00 per m2

Incl. BTW:  377,52 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 4 mm kraswerend

 353,00 per m2

Incl. BTW:  427,13 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 5 mm kraswerend

 398,00 per m2

Incl. BTW:  481,58 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 6 mm kraswerend

 441,00 per m2

Incl. BTW:  533,61 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat helder 8 mm kraswerend

 523,00 per m2

Incl. BTW:  632,83 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 10 mm kraswerend

 586,00 per m2

Incl. BTW:  709,06 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 12 mm kraswerend

 695,00 per m2

Incl. BTW:  840,95 per m2

Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren

Polycarbonaat kanaalplaten set helder | 300×300 cm

 449,00

Incl. BTW:  543,29

Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren

Polycarbonaat kanaalplaten set helder | 400×400 cm

 799,00

Incl. BTW:  966,79

Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set helder met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set opaal met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set opaal met toebehoren

Polycarbonaat kanaalplaten set opaal | 300×300 cm

 449,00

Incl. BTW:  543,29

Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set opaal met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set opaal met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set opaal met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set opaal met toebehoren
Gratis verzendingPolycarbonaat kanaalplaten set opaal met toebehoren

Polycarbonaat kanaalplaten set opaal | 400×400 cm

 799,00

Incl. BTW:  966,79

Polycarbonaat kanaalplaat helder

Polycarbonaat kanaalplaat helder 250×98 cm

 49,00

Incl. BTW:  59,29

polycarbonaat kanaalplaat helder

Polycarbonaat kanaalplaat helder 300×98 cm

 59,00

Incl. BTW:  71,39

polycarbonaat kanaalplaat helder

Polycarbonaat kanaalplaat helder 350×98 cm

 69,00

Incl. BTW:  83,49

polycarbonaat kanaalplaat helder

Polycarbonaat kanaalplaat helder 400×98 cm

 79,00

Incl. BTW:  95,59