Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kunststof panelen

Kunststof panelen kopen

Bent u op zoek naar kunststof panelen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Plexiglas.nl. Wij leveren namelijk de beste, sterkste panelen die er te krijgen zijn. We zorgen ervoor dat de panelen helemaal op maat bij u worden afgeleverd. Heeft u bijvoorbeeld panelen van een bepaalde maat nodig, dan zorgen wij ervoor dat deze panelen voor u worden gezaagd. Geef hiervoor even de juiste maat van de panelen aan ons door en wij zorgen ervoor dat dit helemaal in orde komt. Panelen van kunststof brengen daarbij heel wat voordelen met zich mee.

De beste kunststof panelen

Het is een verstandige keuze om kunststof panelen te nemen. Dit zijn namelijk panelen van een materiaal dat heel erg sterk is. Hierdoor kunt u er op rekenen dat de panelen lang meegaan en dat u hier zodoende lang gebruik van kunt maken. Een ander groot voordeel van panelen van kunststof is het feit dat deze panelen goed schoongehouden kunnen worden en dat ze verder weinig onderhoud nodig hebben. Daarbij zijn de panelen in meerdere verschillende uitvoeringen te krijgen. We hebben het dan niet alleen maar over verschillende kleuren, maar ook over meerdere verschillende soorten kunststof.

Meer weten over onze panelen van kunststof?

Indien u meer wilt weten over onze kunststof panelen, of kunststof panelen wilt kopen, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier alle informatie over onze verschillende producten voor u klaarstaan, zodat u snel in beeld heeft welke producten het beste geschikt zijn voor u. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om al uw vragen over dit onderwerp aan ons te stellen. Wij adviseren u dan over welke panelen u het beste kunt gebruiken bij uw klus.

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 4 mm

 152,46 per m2

Excl. BTW:  126,00 per m2

Eco-proof-20%

PLEXIGLAS® helder 3 mm

 31,94 per m2

Excl. BTW:  26,40 per m2

-10%polycarbonaat smoke grijs

Polycarbonaat smoke grijs 6 mm

 101,28 per m2

Excl. BTW:  83,70 per m2