Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Badkamer wandpanelen

Decoratieve badkamer wandpanelen van kunststof. Voor renovatie of nieuwe badkamers, een unieke combi van gemak en luxe. Eenvoudige montage, weinig onderhoud en een luxe, trendy uitstraling. Zelf op maat snijden of zagen is mogelijk.

  • Diverse tinten en uitvoeringen
  • Handig kliksysteem, eenvoudige montage
  • 100% waterproof
  • 10 jaar garantie
Wandpaneel crème

Wandpaneel crème 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Wandpaneel beige beton

Wandpaneel beige beton 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Wandpaneel marmer zand

Wandpaneel marmer zand 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Wandpaneel middengrijs beton

Wandpaneel middengrijs beton 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Wandpaneel grijs zand

Wandpaneel grijs zand 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Wandpaneel antraciet marmer

Wandpaneel antraciet marmer 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Wandpaneel taupe beton

Wandpaneel taupe beton 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Wandpaneel kiezel zand

Wandpaneel kiezel zand 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Over onze badkamer wandbekleding

Als u kiest voor onze badkamer wandpanelen, kiest u voor kwalitatieve kunststof platen. Een aantrekkelijke prijs in combinatie met gemak en luxe. U kunt deze kunststof platen voor de badkamer gebruiken als douche wandpaneel, maar ook op andere plekken in uw badkamer. Veel klanten bekleden hun volledige badkamer met onze kunststof badkamer panelen.

Deze platen worden overigens niet alleen gebruikt voor badkamer muurbekleding, maar zijn ook populair als bijvoorbeeld keuken wandpaneel of toilet wandpaneel.

Hoogwaardige badkamer wandpanelen

Wij verkopen hoogwaardige, luxe badkamer wandpanelen van kunststof, 100% waterproof. Niet voor niets krijgt u op deze watervaste platen voor in de badkamer een garantie van 10 jaar. De panelen zijn slechts 5 mm dik waardoor ze weinig ruimte innemen, maar dit doet niets af aan hun stevigheid. Een uniek kenmerk is de flexibiliteit van de badkamer wandpanelen, waardoor u ze makkelijk naar boven kunt sjouwen via het trappengat of kunt vervoeren via een lift. De badkamer wandpanelen hebben aan de uiteinden een v-groef waarmee u ze eenvoudig met elkaar kunt verbinden. Dit wordt ook wel een ‘kliksysteem’ genoemd.

Wandpanelen voor badkamer kopen

Bij Plexiglas.nl koopt u uw badkamer wandpanelen in een mum van tijd. Wij bieden de badkamer wandpanelen aan in diverse kleuren en soorten. We hebben meerdere aarde- en grijstinten en daarnaast verschillende structuren zoals marmerlook en betonlook. U heeft keuze uit de volgende soorten voor uw badkamer wandpaneel:

Koop uw wandpanelen voor in de badkamer eenvoudig en snel bij Plexiglas.nl, en laat uw wandpanelen binnen een mum van tijd thuis bezorgen!

Kunststof wandpanelen badkamer monteren

Of het nu is voor een renovatie van een bestaande badkamer of voor wandbekleding van een nieuwe badkamer, voor beiden zijn deze wandpanelen een uitstekende keuze! U kunt kunststof wandpanelen over bestaande tegels verlijmen met onze kunststof bonder, maar uiteraard is het ook geen probleem om deze te monteren op een nieuwe muur. Heeft uw ondergrond wat beschadigingen? Dan kunt u eventueel kiezen voor een lattenstructuur waarop u de platen vastniet.

Het verbinden van meerdere badkamer wandpanelen doet u door middel van het kliksysteem. Ook voor minder ervaren klussers een fluitje van een cent! Nadat de platen in elkaar ‘geklikt’ zijn, kunt u de boel afkitten met onze sealer: een hoogwaardige transparante kit voor een nette afwerking.

Panelen voor badkamer op maat

De wandpanelen badkamer worden geleverd in een standaard maat van 260 x 90 cm. In veel situaties moeten deze nog op maat gemaakt worden. Het op maat maken van de badkamer muurpanelen is eenvoudig te doen met stanleymes, cirkel- of decoupeerzaag. Het voordeel van het ter plekke op maat maken is dat u niet van te voren nauwkeurig hoeft in te meten.

Heeft u liever dat uw badkamer wandbekleding al voor levering op maat is gezaagd? Dan kunt u een offerte aanvragen voor maatwerk. Eventueel is het ook mogelijk om speciale bewerkingen door ons te laten verzorgen, zoals het boren van gaten of het frezen van uitsparingen. Wij verzorgen de bewerkingen van uw badkamer wandpaneel met een CNC freesmachine. Voor speciale bewerkingen vragen wij wel altijd een maatwerktekening, zodat precies duidelijk is wat u nodig heeft. Wij zijn pas tevreden als uw badkamer wandpaneel 100% naar wens is!

Badkamer wandbekleding onderhoud

Onze badkamer wandplaten zijn laag in onderhoud. Schimmel en kalk hechten zich niet snel op het badkamer wandpaneel. Schoonmaken van de badkamer wandpanelen kan eenvoudig door middel van een microvezeldoek en onze pro cleaner. Vermijd giftige, bijtende stoffen en schuurmiddelen.

Uw badkamerpanelen bestellen

Overweegt u onze watervaste badkamer panelen te bestellen? Dit kan vrij eenvoudig door naar de productpagina te gaan en het badkamer wandpaneel in uw winkelmand te plaatsen. We hebben een verwachte levertijd van 3 tot 6 werkdagen, en leveren aan huis.

Heeft u nog vragen? Wij staan graag voor u klaar om u per mail of telefoon te helpen. U kunt hiervoor een bericht sturen naar klantenservice@plexiglas.nl of bellen: 085-9020800.