Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Wat is de levertijd?

Levertijd kunststof platen

Bij het plaatsen van een bestelling ziet u de datum waarop we het betreffende product kunnen leveren. Bij kunststof platen is dit rond de 2 tot 6 werkdagen, bij accessoires vaak maar 1 of 2 werkdagen.

De leverprijzen kunt u aflezen in onderstaande tabel:

Nederland België
Afhalen Gratis Gratis
Brievenbus € 5,95 € 5,95
Postpakket € 9.95 € 11,95
Postpakket XL € 14,95 € 15,95
Klein transport € 19,95 € 29,95
Middel transport € 19,95 € 29,95
Groot transport € 19,95 € 29,95

*prijzen zijn excl. BTW, voor de Wadden & Zeeuws-Vlaanderen dient u rekening te houden met een toeslag

Bezorging van kunststof in Nederland & België

Wij kunnen alle bestellingen in zowel Nederland als België bezorgen.

Ook kunt u bij het plaatsen van uw bestelling aangeven waar de chauffeur uw pakket moet laten wanneer er niemand aanwezig is op het doorgegeven adres. Dit invoerveld is verplicht. Dit is echter wel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of schade. Indien u wenst dat het pakket ergens anders dan de genoemde opties moet worden neergelegd, kunt u dit in het onderste veld aangeven.

Track & Trace

Onze pakketten worden geleverd met BK Transport of DPD. Dit is afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. Het leveringsproces wordt hieronder beschreven:

BK Transport

Zodra BK Transport uw levering gaat inplannen krijgt u een voorgesteld tijdblok voor levering. Indien u hiermee akkoord gaat ontvangt u daarna een nieuw, meer specifiek tijdstip. Na opnieuw akkoord te hebben gegeven ontvangt u een track-en-trace code per mail, zodat u het pakket op de voet kunt volgen. BK Transport komt niet leveren voordat zij akkoord hebben gekregen van de klant. BK Transport levert in ieder postcodegebied 2 keer per week. Voor meer informatie raadpleegt u de informatiesheet leverdagen BK Transport.

DPD

Ook van DPD ontvangt u een track & trace code per mail of SMS. Op de dag van bezorging krijgt u een tijdvak van 1 uur waarbinnen het pakket bezorgd wordt. Na 10.00 uur ’s ochtends kun je dit  tijdvak ook vinden op myDPD. DPD levert op werkdagen en op zaterdag. Er is een mogelijkheid om een neerzettoestemming te geven. Als er niemand thuis is, u heeft geen neerzettoestemming gegeven en ook de buren kunnen het pakket niet aannemen, dan wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop gebracht.

Geen bericht van DPD gehad? Bekijk dan de Track & Trace pagina van DPD. Wellicht is er iets mis gegaan omdat uw ingevulde email-adres of telefoonnummer niet klopt.

        

>