Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Wat is de levertijd?

Levertijd kunststof platen

Bij het plaatsen van een bestelling ziet u de datum waarop we het betreffende product kunnen leveren. Dit is áltijd de uiterste datum. Er bestaat een mogelijkheid dat de bestelling al voor deze datum wordt geleverd. Mocht dit lastig voor u zijn kunt u het best even bellen of mailen met de klantenservice.

Bij sommige producten heeft u twee keuzes:

  • Optie 1: ‘Spoedbezorging’ –  € 35,00
    Ten eerste kunt u kiezen voor de optie ‘Op een werkdag voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis’. Als nu ná 12.00 ’s middags bestelt en deze optie kiest, krijgt u het pakket niet morgen maar overmorgen. Hiervoor betaalt u € 35,00.
  • Optie 2: Een latere leverdatum – Géén verzendkosten.
    De optie waar een langere levertijd bij vermeld staat. Het aantal leverdagen is altijd een indicatie, het pakket kan dus eerder of later komen. Als u gaat voor deze tweede keuze betaalt u géén verzendkosten.

Bij bestellingen die op de Waddeneilanden bezorgd moeten worden, kan het zijn dat de levertijd 5 werkdagen langer is dan de afgesproken datum. Dit geldt ook als u voor de eerste optie heeft gekozen, ‘Voor 12.00 besteld, morgen in huis’. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw bestelling plaatst. Daarnaast hanteren we een toeslag omdat ons transportbedrijf de bestelling moet overdragen aan een 2e transportbedrijf. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Bezorging van kunststof in Nederland & België

Wij kunnen alle bestellingen in zowel Nederland als België bezorgen.

Ook kunt u bij het plaatsen van uw bestelling aangeven waar de chauffeur uw pakket moet laten wanneer er niemand aanwezig is op het doorgegeven adres. Dit invoerveld is verplicht. Dit is echter wel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of schade. Indien u wenst dat het pakket ergens anders dan de genoemde opties moet worden neergelegd, kunt u dit in het onderste veld aangeven.

Track & Trace

Wanneer wij uw pakket meegeven aan onze transporteur ontvangt u een e-mail. Het is gebruikelijk dat de pakketten de dag erna tussen 08.00 uur en 18.00 uur worden bezorgd. Op de dag van de levering ontvangt u van onze externe transporteur, Chatoorang Logistics een sms en een mail met een track & trace, waarop u de status van uw bestelling kunt volgen.

Pakketten klaar voor verzending

 

>