Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Wat is de levertijd?

Levertijd kunststof platen

Bij het plaatsen van een bestelling ziet u de datum waarop we het betreffende product kunnen leveren. Dit is áltijd de uiterste datum. Er bestaat een mogelijkheid dat de bestelling al voor deze datum wordt geleverd. Mocht dit lastig voor u zijn kunt u het best even bellen of mailen met de klantenservice.

Bij sommige producten heeft u twee keuzes:

  • Optie 1: ‘Spoedbezorging’ –  € 25,00
    Ten eerste kunt u kiezen voor de optie ‘Op een werkdag voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis’. Als u ná 12.00 ’s middags bestelt en deze optie kiest, krijgt u het pakket niet morgen maar overmorgen. Hiervoor betaalt u € 25,00 (leverkosten + € 13,00 voor spoedproductie)

De kosten voor spoedbezorging bestaan uit 2 onderdelen: de bezorging zelf, en de spoedproductie. Als uw bestelling niet met spoed is geleverd betalen wij de extra kosten van € 13,00 voor spoedproductie terug. Wij doen ons best om uw bestelling te leveren binnen de genoemde levertermijn. Door onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat dit niet lukt. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

  • Optie 2: Een latere leverdatum – € 12,00
    De optie waar een langere geschatte levertijd bij vermeld staat. Het aantal leverdagen is altijd een indicatie, het pakket kan dus eerder of later komen.

Bij bestellingen die op de Waddeneilanden bezorgd moeten worden, kan het gebeuren dat de levertijd 5 werkdagen langer is dan de afgesproken datum. Dit geldt ook als u voor de eerste optie heeft gekozen, ‘Op werkdagen voor 12.00 u besteld, de volgende werkdag in huis’. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw bestelling plaatst. Daarnaast hanteren we een toeslag omdat ons transportbedrijf de bestelling moet overdragen aan een 2e transportbedrijf. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Bezorging van kunststof in Nederland & België

Wij kunnen alle bestellingen in zowel Nederland als België bezorgen.

Ook kunt u bij het plaatsen van uw bestelling aangeven waar de chauffeur uw pakket moet laten wanneer er niemand aanwezig is op het doorgegeven adres. Dit invoerveld is verplicht. Dit is echter wel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of schade. Indien u wenst dat het pakket ergens anders dan de genoemde opties moet worden neergelegd, kunt u dit in het onderste veld aangeven.

Track & Trace

Wanneer wij uw pakket meegeven aan onze transporteur ontvangt u een e-mail. Het is gebruikelijk dat de pakketten de dag erna tussen 08.00 uur en 18.00 uur worden bezorgd. Op de dag van de levering ontvangt u van onze externe transporteur, Chatoorang Logistics een sms en een mail met een track & trace, waarop u de status van uw bestelling kunt volgen.

Pakketten klaar voor verzending

 

>