Product

Meer tonen Minder tonen

Soort bevestigingsmateriaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Voorzetraam toebehoren

Bent u van plan een voorzetraam te installeren? Goed idee! Om optimaal van het voorzetraam gebruik te kunnen maken, heeft u allerlei accessoires nodig.

  • Montage- en isolatiemateriaal
  • Voor optimale werking van het raam
  • Ook als set te bestellen
Montageclip plexiglas los

Montageclips – set 4 stuks

 7,85

Incl. BTW:  9,50

Isolatieband wit en antraciet

Isolatieband 3 x 9 mm | 25 meter

 5,78

Incl. BTW:  6,99

Klittenband in wit of zwart lusband en haakband

Klittenband 20 mm breed wit of zwart | 100 cm

 4,54

Incl. BTW:  5,49

Super Foam GS400

Super Foam

 8,48

Incl. BTW:  10,26

Wat heeft u nodig?

Om een voorzetraam te kunnen bevestigen heeft u bevestigingsmateriaal nodig. Dit kan zijn: transparante kunststof montageclips en wit of zwart klittenband. Daarnaast is ook isolatieband onmisbaar. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk kou binnenkrijgt of warmte verliest. Zorg er wel altijd voor dat u hier en daar een stukje openlaat, zodat de lucht kan circuleren en er geen condensvorming ontstaat. Ook het isolatieband is verkrijgbaar in wit en antraciet. Welke kleur u kiest, hangt af van de kleur van de kozijnen of uw persoonlijke voorkeur.

Voorzetraam schroeven schroevendraaier vensterbank

Hoe gaat u te werk?

Zodra u het voorzetraam op maat heeft gemaakt of bestelt, kunt u aan de bevestiging beginnen. Maak eerst de originele kozijnen en ramen goed schoon en droog. Bepaal vervolgens de plaats van het voorzetraam en dus de bevestigingspunten. Zet eventueel met potlood een puntje op de plekken waar geboord of geplakt moet worden. Let goed op dat het raam in ieder geval waterpas is.

U kunt er ook voor kiezen om het voorzetraam te schroeven. Voor tips leest u onze blog ‘Voorzetraam schroeven’.

Alles-in-1 voorzetraam

U kunt bij ons ook het voorzetraam inclusief toebehoren bestellen. In dat geval heeft u de keuze uit:

  • Voorzetraam Budget: een plexiglas raam van 4 mm dik met montageclips of klittenband (zwart/wit) en isolatieband (wit/antraciet).
  • Voorzetraam Frame: een plexiglas raam van 4 mm dik in een aluminium frame in grijs of zwart aluminium met klittenband (wit/zwart) en isolatieband (wit/antraciet).
  • Voorzetraam Frame Deluxe: een plexiglas raam van 6 mm dik in een aluminium frame (zuiverwit/crème wit/verkeerswit/sepiabruin/antracietgrijs/gitzwart) met montageclips of klittenband (wit/zwart) en isolatieband (wit/antraciet).

Heeft u nog vragen over voorzetramen en de verschillende accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice – zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00u en 17.00u.