Polycarbonaat voorzetraam

Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

Foto Contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Oude huizen, bedrijfshallen en monumentale panden met enkelglas, soms ook glas in lood, hebben soms tochtige ruimtes en een slechte (geluids-)isolatie. Handig om als oplossing een voorzetraam te (laten) maken! We kennen natuurlijk het standaard ‘glazen’ voorzetraam, maar heeft u wel eens nagedacht over een voorzetraam van polycarbonaat te plaatsen?

Voorzetraam Gebouwen

Voorzetraam polycarbonaat ten opzichte van glas

Met een voorzetraam van polycarbonaat kunt u extra stevigheid bieden. Een voorzetraam van polycarbonaat kunt u voor het huidige glas in uw woning, bedrijfshal of monumentaal pand plaatsen. Dit kan zowel aan de binnenkant als buitenkant, want polycarbonaat kan ontzettend goed tegen slechte weersomstandigheden. Mocht u het raam aan de binnenkant willen plaatsen is plexiglas ook een prima keuze. Polycarbonaat staat bekend als enorm sterk en slagvast materiaal. Deze eigenschappen creëren de benodigde stevigheid die u bij de enkelglas ramen mist. Polycarbonaat is nagenoeg onbreekbaar. Deze slagvaste kunststof is zelfs zo’n 250 keer sterker dan glas van dezelfde dikte. We kunnen nooit uitsluiten dat er ster of scheur in het materiaal ontstaat, maar polycarbonaat kan niet kapot spatten en splinteren. Glasscherven zijn verleden tijd!

Al onze polycarbonaat platen zijn voorzien van een speciale UV-beschermlaag. Hierdoor is het materiaal bestand tegen vergeling én blijft het glashelder. Bovendien is polycarbonaat hittebestendig en brandvertragend, wat natuurlijk ook enorm bijdraagt aan de veiligheid.

Polycarbonaat voorzetraam op maat bewerkingen

Wij staan bekend om ons kwalitatieve maatwerk. Bij plexiglas.nl kunt u polycarbonaat op maat bestellen. Voer de afmetingen die u wenst bij een van de producten op onze webshop en bestel direct. Behalve de afmetingen kunt u ook via de webshop kiezen om de scherpe randen te laten verwijderen en de hoeken af te laten ronden. En dat alles zonder contact te hoeven zoeken met één van onze medewerkers.

Voorzetraam Gebouwen2

Polycarbonaat voorzetraam bewerken

Polycarbonaat platen zijn goed bewerkbaar, ook voor de klusser of doe-het-zelver. Moeten er gaten in de plaat geboord worden voor het bevestigen? Geen probleem. Met een ijzerboortje krijgt u dit gemakkelijk zelf voor elkaar. Door middel van zagen of frezen kunt u het plaatmateriaal in de gewenste afmeting of vorm maken. Wij van Plexiglas.nl kunnen ook een aantal bewerkingen voor u uitvoeren. Vooral gaten boren in het polycarbonaat is vaak handig, zodat het polycarbonaat direct te monteren is. Bent u hierin geïnteresseerd? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Verschillende kleuren polycarbonaat voorzetraam

Bij Plexiglas.nl hebben wij diverse kleurtinten polycarbonaat. Er worden steeds meer tinten aan dit assortiment toegevoegd. Ons helder transparante polycarbonaat komt qua uiterlijk het dichtst in de buurt van gewoon glas. Het materiaal is volledig transparant en glashelder. Mocht u toch liever een andere, meer dekkende tint willen hebben kunt u bijvoorbeeld denken aan opalen polycarbonaat, bronzen polycarbonaat of smoke grijs polycarbonaat. De meeste klanten voor een voorzetraam helder transparant polycarbonaat.

Benodigde dikte polycarbonaat voor voorzetraam

Welke dikte polycarbonaat u moet bestellen voor uw voorzetraam, is voor iedereen anders. De benodigde dikte materiaal is afhankelijk van de afmeting van uw raam, maar ook van de manier waarop u het voorzetraam wilt bevestigen. Op hoe meer plekken het polycarbonaat wordt bevestigd, hoe minder dik materiaal u nodig heeft. Ook met een frame heeft u minder dik polycarbonaat nodig. Voor middelgrote ramen tot 100 cm zal een dikte van 4 mm of 5 mm voldoende zijn. Heeft u twijfels over welke dikte u moet bestellen? Dan raden wij u aan om eens te kijken op de pagina ‘Welke dikte heb ik nodig voor mijn project?’. Hier vindt u de beste dikte voor diverse lengte- en breedtevariaties.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 4 mm

 68,97 per m2

Excl. BTW:  57,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 5 mm

 87,12 per m2

Excl. BTW:  72,00 per m2

>