Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Polycarbonaat voorzetraam

Oude huizen, bedrijfshallen en monumentale panden met enkelglas, soms ook glas in lood, hebben soms tochtige ruimtes en een slechte (geluids-)isolatie. Zeker met de huidige energieprijzen die de pan uit rijzen is dit geen pretje! Handig om als oplossing een voorzetraam van plexiglas of polycarbonaat te (laten) maken!

Voorzetraam Gebouwen

Voor binnen of buiten

Polycarbonaat is nagenoeg onbreekbaar. Deze slagvaste kunststof is zelfs zo’n 250 keer sterker dan glas van dezelfde dikte. We kunnen nooit uitsluiten dat er ster of scheur in het materiaal ontstaat, maar polycarbonaat kan niet kapot spatten en splinteren. Bij het buiten plaatsen van uw raam is de slagvastheid van polycarbonaat een enorm voordeel. Gaat u uw raam binnen plaatsen en zal het dus niet veel lijden? Dan kunt u ook kiezen voor een voorzetraam van plexiglas. Vanwege de huidige energieprijzen hebben we 2 plexiglas voorzetramen (of achterzetramen) ontwikkeld die u zo op maat kunt bestellen en in uw winkelmandje kunt plaatsen, inclusief bevestigingsmateriaal.

Een polycarbonaat voorzetraam

We gaven het al eerder aan: polycarbonaat staat bekend als enorm sterk en slagvast materiaal. Het is dan ook populair als veiligheidsglas. Onze polycarbonaat platen zijn voorzien van een speciale UV-beschermlaag. Hierdoor is het materiaal bestand tegen vergeling én blijft het glashelder. Een ander groot voordeel van polycarbonaat is het feit dat het erg makkelijk te bewerken is. U kunt deze kunststof bijvoorbeeld zagen of er gaten in boren. 

Polycarbonaat voorzetraam op maat bewerkingen

Wij staan bekend om ons kwalitatieve maatwerk. Bij plexiglas.nl kunt u polycarbonaat op maat bestellen. Voer de afmetingen in bij een van de producten op onze webshop en bestel direct. Via de calculator kunt u ook kiezen om de scherpe randen te laten verwijderen en de hoeken af te laten ronden. En dat alles zonder contact te hoeven zoeken met één van onze medewerkers.

Voorzetraam Gebouwen2

Voorzetraam maatwerk

Polycarbonaat platen zijn goed bewerkbaar, ook voor een klusser of doe-het-zelver. Moeten er gaten in de plaat geboord worden voor het bevestigen? Geen probleem. Met een HSS metaalboor krijgt u dit gemakkelijk zelf voor elkaar. Door middel van zagen of frezen kunt u het plaatmateriaal in de gewenste afmeting of vorm maken. Wij kunnen ook een aantal bewerkingen voor u uitvoeren. Vooral gaten boren in het polycarbonaat is vaak handig, zodat de plaat direct te monteren is. Bent u hierin geïnteresseerd? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Bent u van plan het raam op het kozijn te schroeven? Lees dan onze blog ‘Voorzetraam schroeven‘.

Verschillende kleuren polycarbonaat raam

Bij Plexiglas.nl hebben wij diverse kleurtinten polycarbonaat. Er worden steeds meer tinten aan dit assortiment toegevoegd. Ons helder transparante polycarbonaat komt qua uiterlijk het dichtst in de buurt van gewoon glas. Het materiaal is volledig transparant en glashelder. Mocht u toch liever een andere, meer dekkende tint willen hebben kunt u bijvoorbeeld denken aan opalen polycarbonaat, bronzen polycarbonaat of smoke grijs polycarbonaat. De meeste klanten kiezen voor een voorzetraam helder polycarbonaat.

Voorzetraam kopen

Welke dikte polycarbonaat u nodig heeft voor uw voorzetraam, is bij elk project anders. De benodigde dikte materiaal is afhankelijk van de afmeting van uw raam, maar ook van de manier waarop u het voorzetraam wilt bevestigen. Op hoe meer plekken het polycarbonaat wordt bevestigd, hoe minder dik materiaal u nodig heeft. Ook met een frame heeft u minder dik polycarbonaat nodig. Voor middelgrote ramen tot 100 cm zal een dikte van 4 mm of 5 mm voldoende zijn. Heeft u twijfels over welke dikte u moet bestellen? Dan raden wij u aan om eens te kijken op de pagina ‘Welke dikte heb ik nodig voor mijn project?’. Hier vindt u de beste dikte voor diverse lengte- en breedtevariaties.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

Enthousiast? Gebruik deze producten

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 4 mm

 56,00 per m2

Incl. BTW:  67,76 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 5 mm

 78,00 per m2

Incl. BTW:  94,38 per m2

Hoofdafbeelding voorzetraam met montageclips

Voorzetraam budget

 42,00 per m2

Incl. BTW:  50,82 per m2

Voorzetraam plexiglas frame grijs zwart

Voorzetraam met frame

 99,00 per m2

Incl. BTW:  119,79 per m2

>