Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat trekt stof aan. Kan ik hier iets aan doen?

Polycarbonaat is een sterk materiaal en de perfecte glasvervanger, maar het wordt ook statisch door wrijving en trekt daardoor stof aan. Dat is het laatste wat u wilt als u net een nieuwe serre, douchewand of raam van polycarbonaat heeft geplaatst. Geen paniek! U kunt hiervoor een antistatische kunststofreiniger gebruiken.

Goed om te weten: deze informatie gaat over massieve polycarbonaat platen. Veel klanten die zoeken naar polycarbonaat bedoelen eigenlijk onze tunnelplaten, speciaal voor het maken van overkappingen. In dit geval kunt u kijken bij onze informatie over de polycarbonaat kanaalplaten

4 keer per jaar behandelen

Voor optimale werking kunt u uw polycarbonaat platen het beste vier keer per jaar behandelen met de Burnus antistatische reiniger. Dit schoonmaakmiddel gaat de elektrische lading en aantrekking van stof op het oppervlak van kunststof tegen. Zo voorkomt u dat u dagelijks uw polycarbonaat moet afstoffen.

Maak de plaat eerst schoon met wat water en een zachte doek en gebruik daarna de antistatische reiniger. U kunt de kunststofreiniger ook gebruiken voor plexiglas en andere kunststoffen.

Wilt u meer weten over het schoonmaken van polycarbonaat? Lees dan ‘Hoe kan ik het polycarbonaat schoonmaken?’ of neem contact op met onze klantenservice.

>