Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Kunststof platen of toebehoren kopen maar nog wat vragen? Neem gerust contact op!

Onze medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend voor bestellingen via onze webshop. U kunt dus de hele week uw bestelling bij ons plaatsen. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

Klantenservice Plexiglas.nl

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via het contactformulier of per e-mail of telefoon. Wij denken graag met u mee, en zullen ons best doen om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. In onze service zullen wij altijd nét dat stapje extra voor u doen, en ervoor zorgen dat u altijd verzekerd bent van een positief resultaat.

T: 085 – 9020800

M: klantenservice@plexiglas.nl

Kunststof platen afhalen bij Plexiglas.nl

U kunt iedere dag terecht voor het afhalen van bestellingen. Deze bestellingen moeten wel vooraf op de webshop of via onze klantenservice geplaatst zijn.

Bij het plaatsen van een bestelling via de webshop kunt u in het afrekenmenu kiezen voor de afhaal-optie. Lees meer hierover op de pagina Bezorgen en Afhalen.

Feestdagen 2022

Plexiglas.nl is elke zaterdag & zondag gesloten voor klantcontact. U kunt wel gewoon op de webshop bestellen. In 2022 zijn we daarnaast op de volgende datums niet bereikbaar:

  • Maandag 10 april: 2e Paasdag
  • Woensdag 27 april: Koningsdag
  • Donderdag 18 mei: Hemelvaartsdag
  • Maandag 29 mei: 2e Pinksterdag
  • Maandag 25 december: 1e Kerstdag
  • Dinsdag 26 december: 2e Kerstdag
>