Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Hoe kan ik het plexiglas het beste schoonmaken?

We verkopen niet alleen plexiglas, maar ook plexiglas schoonmaakmiddel dat hier speciaal voor is ontwikkeld. Het is belangrijk dat u uw plexiglas schoonhoudt voor een frisse uitstraling!

Plexiglas schoonmaakset

 

 

Indien u grote oppervlakken zoals plexiglas ramen wilt schoonmaken, dient u het oppervlak eerst te reinigen met water zodat het meeste vuil weg is. Hiermee voorkomt u dat bij het schoonmaken het vuil krassen veroorzaakt. Let er ook op dat u géén schurende middelen gebruikt, in verband met krassen (bijvoorbeeld geen schuursponsje gebruiken!).

Plexiglas schoonmaakset kopen

We hebben een plexiglas schoonmaakset die geschikt is voor het dagelijks reinigen van plexiglas en andere kunststoffen. De plexiglas schoonmaakset bestaat uit een gebruiksklare Sprayflacon Drizzle fles (600ml) en een glasdoek (40×40 cm).

U kunt de vloeistof op de glasdoek sprayen en hiermee het plexiglas reinigen. Zo houdt u gemakkelijk plexiglas schoon!

Antistatische kunststofreiniger

Antistatische kunststofreiniger

Daarnaast verkopen we een antistatische kunststofreiniger waarmee u het plexiglas 4 keer per jaar kunt behandelen. Deze kunststofreiniger heeft een antistatisch effect op plexiglas én andere kunststof materialen. Het gaat de elektrische lading en de aantrekking van stof op het oppervlak tegen. Hiermee voorkomt u dat u dagelijks stof van het plexiglas moet afvegen.

>