Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Hoe kan ik plexiglas polijsten?

Een glasheldere plexiglas plaat kan naar mate van tijd een krasje hier of daar gaan vertonen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! De meeste plexiglas krasjes kunt u echter gemakkelijk verwijderen. Dankzij onze plexiglas polijstset of Burnus polijstpasta krijgt u het mooiste resultaat.

Plexiglas polijsten

Bij Plexiglas.nl hebben wij niet alleen gedacht aan het leveren van plexiglas van hoge kwaliteit, maar ook aan het onderhoud hiervan. Zo hebben wij een plexiglas polijstset die er voor zorgt dat lichte krassen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Deze plexiglas polijst set is niet alleen geschikt voor het polijsten van plexiglas maar ook voor andere kunststoffen. De set bestaat uit een polijstmiddel (600 ml), een microvezeldoek en een Azella spons. Het polijstmiddel is puur te gebruiken en met de spons kunt u in een draaiende beweging de kras behandelen. Afhankelijk van de kras kunt u lichte druk uitoefenen. Kijk af en toe naar het resultaat en zorg er voor dat u nooit te veel druk zet en erg geen warmte ontwikkeling plaatsvindt. Spoel na het polijsten de plexiglasplaat met water schoon en gebruik de microvezeldoek om schoon te maken. Tip: voor een optimaal resultaat kunt u onze plexiglas schoonmaakset gebruiken.

Hieronder ziet u duidelijk het resultaat van het polijsten van de randen:

Plexiglas polijsten - BeforePlexiglas Polijsten - After

Plexiglas polijstpasta

Een andere mogelijkheid is onze Burnus polijstpasta. Met deze plexiglas polijstpasta kun u lichte krassen gemakkelijk verwijderen. Voor het optimale polijsten heeft u de polijstpasta, een polijstschijf en een boormachine nodig. Breng de polijstpasta aan op de rand en ga rustig met de schijf over de rand, oefen lichte druk uit en houd het resultaat in de gaten. U kunt geleidelijk de draaisnelheid en de druk opvoeren, maar wees alert en behoedzaam. Het is hierbij heel belangrijk dat warmteontwikkeling voorkomen moet worden, omdat het plexiglas dan kan vervormen. Met een kleine moeite worden de randen nu weer glashelder.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

>