Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kan ik plexiglas kitten?

Plexiglas kitten, oftewel afdichten, is geen enkel probleem met onze Plexiglas Sealer of Plexiglas Bonder.

Wilt u uw plexiglas bevestigen of afdichten? Bijvoorbeeld bij een badkamerwand, keukenscherm of spatscherm. Dan kunt u gebruik maken van onze Plexiglas Sealer of Plexiglas Bonder. We gaan hieronder in op de verschillen.

Plexiglas kitten met sealer

Onze Plexiglas Sealer is een sterke transparante afdichtingskit welke uithardt tot een duurzaam, elastisch rubber. De kit hardt zeer snel uit en heeft een uniek hechtingsvermogen. Dit product is UV-, schimmel en bacterie-bestendig. U kunt de Plexiglas Sealer ook gebruiken voor het verlijmen van plexiglas. Vanwege de transparantie wordt de sealer veel gebruikt voor transparante kunststof platen. Is de kleur niet van belang? Dan adviseren wij de Plexiglas Bonder – deze is namelijk nóg sterker. U kunt de Plexiglas Sealer gebruiken op plexiglas, maar ook op andere kunststoffen. De kit hecht ook bijzonder goed op ander materiaal, zoals hout, beton en steen.

Plexiglas kitten met bonder

Ook de Plexiglas Bonder is een sterke montagekit en montagelijm in één. De Bonder is echter wit, in tegenstelling tot de sealer die transparant is. Aangezien deze kit nog sterker is dan de Plexiglas Sealer adviseren wij, indien de kleur niet van belang is, om deze te gebruiken. Ook de Bonder is geschikt op allerlei kunststoffen: plexiglas, polycarbonaat, aluminium composiet en HPL/Trespa. U kunt deze kit zowel binnen- als buiten gebruiken en is ideaal voor het verlijmen of afdichten van kunststof in natte, vochtige ruimtes – denk aan de badkamer of keuken. Net als de sealer is ook de bonder UV-, schimmel- en bacterie-bestendig.

Handig kitpistool

Kitten wordt een stuk makkelijk als je gebruik maakt van een kitpistool! Ook daar hebben wij aan gedacht. Ons kitpistool zorgt voor een gelijkmatig resultaat en de kitpatronen kunnen eenvoudig worden vervangen.

Als u gaat de platen gaat vastplakken, kunt u behalve voor de Bonder of Sealer ook voor andere producten kiezen. U kunt bijvoorbeeld verlijmen met Acrifix 192 of tapen met ons ultrasterke dubbelzijdige tape.

Twijfelt u welke kit het beste bij uw project past? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice – onze medewerkers helpen u graag verder.

>