Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat daken

Complete polycarbonaat daken om zelf een veranda, overkapping of carport te maken: kanaalplaten, profielen en toebehoren. U bestelt uw polycarbonaat dak in een standaard maat van bv. 200 x 300 cm, of volledig op maat. GRATIS levering!

  • Voordeelsets gereed voor montage
  • Polycarbonaat dak in helder of opaal
  • Op maat te bestellen, GRATIS thuisbezorgd
overkapping kanaalplaat helder opaal frame hout

Polycarbonaat dak toepassing

Kanaalplaten zijn vlakke polycarbonaat platen die bestaan uit verschillende lagen kunststof met tussenschotjes die de boven- en onderkant met elkaar verbinden. Dit maakt de polycarbonaat dakplaten erg stabiel en populair voor dakconstructies. De polycarbonaat daken worden vaak gebruikt voor een polycarbonaat afdak, carports, veranda’s, overkappingen of luifels. Vanwege de slagvastheid en weerbestendigheid kunnen polycarbonaat kanaalplaten weer en wind doorstaan.

Inhoud van veranda dak

De polycarbonaat daken bestaan uit diverse kanaalplaten van 16 mm met een breedte van 98 cm, muurprofiel, koppelprofielen, zijprofielen, afsluitprofielen, afdekplaatjes, damp tape dicht, damp tape open, schroeven, pluggen en draadnagels. Deze onderdelen vormen een compleet bouwpakket waarmee u uw carport, overkapping of veranda kunt overkappen. Heeft u losse onderdelen nodig? Dat kan ook! Alles wat u in de complete polycarbonaat dak set vindt, kunt u ook los bestellen onder kanaalplaten toebehoren.

Helder of opaal polycarbonaat dak

U kunt kiezen uit een helder of opaal polycarbonaat dak. Een heldere kanaalplaat heeft een lichtdoorlaat van 65%. Dat betekent dat het zonlicht bijna ongehinderd doorlaat. Houd er rekening mee dat het daardoor ook vrij warm kan worden onder de heldere kanaalplaten. Opaal betekent dat de plaat een melkwitte laag heeft. De lichtdoorlaat van uw polycarbonaat dak is hierbij aanzienlijk minder, namelijk 40%. U kunt er minder goed door opalen polycarbonaat daken heen kijken. Een voordeel is dat het bescherming biedt tegen de felle zon.

Verschillende afmetingen

Onze polycarbonaat daken zijn in zowel helder als opaal beschikbaar in diverse standaard maten. Bent u op zoek naar een maat die hier niet tussen staat? Geen probleem! U kunt namelijk ook kiezen voor een polycarbonaat dak op maat. Dan kunt u ook de kanaalplaten, profielen en bevestigingsmateriaal los bestellen om tot de juiste constructie te komen. Voor advies of hulp bij uw aankoop kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee!

De montage van de dakplaten van polycarbonaat is vrij eenvoudig, voor zowel de ervaren klusser als voor de hobbymatige doe-het-zelver. Bekijk de montagehandleiding om de werkwijze te ontdekken.