Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Wat is de maximale breedte en lengte van een kanaalplaat?

De polycarbonaat kanaalplaten kunt u bij ons zowel in vaste afmetingen als op maat bestellen. Daarnaast zijn ze los verkrijgbaar, maar ook in complete sets!

Wij verkopen kanaalplaten op maat met een maximale lengte van 700 cm en een minimum van 10 cm. De breedte is maximaal 98 cm. Voor de lengte geldt dat deze meegaat met de tunnels, voor de breedte geldt dat deze dwars over de tunnels gaat. U kunt bij ons terecht voor kanaalplaten op maat in helder en kanaalplaten op maat in opaal.

Levertijd kanaalplaten op maat

Houd er rekening mee dat er voor kanaalplaten die langer dan 420 cm zijn een langere levertijd geldt. Hiervoor moet namelijk een vrachtwagen ingezet worden, waardoor de levertijd langer is dan de standaard levertijd van 4 tot 8 werkdagen. Let op: kanaalplaten langer dan 420 cm kunnen wij niet leveren in België. Spoedbezorging is ook mogelijk. Plaatst u uw bestelling op werkdagen vóór 12.00u? Dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis.

Kanaalplaten in standaard afmetingen

Naast polycarbonaat kanaalplaten op maat verkopen wij ook kanaalplaten in standaard afmetingen. U heeft keuze uit helder of opaal:

Helder 98×250 cm
Helder 98×300 cm
Helder 98×350 cm
Helder 98×400 cm
Opaal 98×250 cm
Opaal 98×300 cm
Opaal 98×350 cm
Opaal 98×400 cm

Heeft u nog vragen over kanaalplaten? Bel of chat dan met onze klantenservice – zij helpen u graag verder.

>