Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Sample opvragen

Plexiglas helder op maat
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een sample

Zakelijk kunststof bestellen

Wilt u vanuit uw bedrijf of organisatie een bestelling bij ons plaatsen? Ontdek de voordelen van kunststof bestellen bij Plexiglas.nl voor zakelijke klanten.

Voordelen van een zakelijk account bij Plexiglas.nl

We krijgen veel bestellingen van (grote) organisaties en bedrijven, zowel uit Nederland als uit België. Daarnaast zijn veel klusbedrijven, die kunststof platen voor klanten nodig hebben, vaste klant bij Plexiglas.nl. Bestellen bij Plexiglas.nl voor bedrijven en organisaties brengt diverse voordelen met zich mee:

Staffelkorting

Heeft u grote hoeveelheden nodig voor uw project? Vraag dan een offerte aan via onze klantenservice. Afhankelijk van het product, het aantal en de kostprijs doen wij u een goed en voordelig voorstel.

Inmeet- en monteerservice
Heeft uw bedrijf niet de expertise in huis om het project in te meten en monteren? Dan kunnen wij dit voor u doen! Wij sturen een ervaren specialist uw kant op voor het inmeten. Ook zult u worden voorzien van advies over het type kunststof, de dikte en eventueel de tint. Komt u tot een overeenkomst? Dan zal uw order zo spoedig mogelijk geleverd worden. Ook kunt u via ons een monteur inschakelen voor het installeren van de kunststof producten.

Adviesgesprek

Heeft u alleen een adviesgesprek nodig? Ook goed! U bent van harte welkom bij ons in Lienden voor een uitgebreid advies. Zo kunt u meteen onze productiehal bezichtigen en de kunststoffen op voorraad bewonderen.

Persoonlijke service

Plexiglas.nl is een klein bedrijf en dat zorgt voor een persoonlijke benadering. Alhoewel we grote projecten kunnen realiseren, blijven we een toegankelijk team met korte lijntjes. Na meerdere bestellingen zal onze klantenservice uw bedrijf en behoeftes kennen, met u meedenken en advies op maat geven. In sommige gevallen zult u zelfs direct met de eigenaar van Plexiglas.nl in contact komen.

BTW verleggen

Is uw bedrijf in België gevestigd? Dan kunt u de BTW laten verleggen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice. Zij zullen de factuur voor u aanpassen.

Wilt u graag kennismaken, of heeft u resterende vragen? Onze klantenservice staat (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) voor u klaar om te adviseren. U kunt een mail sturen of bellen.

https://youtu.be/–Aatd3gNK0

Zakelijk account voor uw kunststoffen op maat

Bestel, beheer en betaal uw zakelijke bestellingen bij Plexiglas.nl gemakkelijk door een zakelijk account aan te vragen. Met een zakelijk account kunt u eenvoudig en snel bestellingen bij ons plaatsen. Al uw gegevens kunt u overzichtelijk in uw account terugvinden.

Een greep uit onze zakelijke projecten

Wij gaan graag samenwerkingen aan, of het nu gaat om grote of kleine projecten. We denken met u mee over de materiaalkeuze, maten en montage. En uiteraard zorgen we ook dat het daadwerkelijke product op de juiste tijd op de juiste plaats wordt geleverd of gemonteerd. Dit gaat uiteraard allemaal in goed overleg.

In de coronacrisis hebben we tal van coronaschermen geplaatst door heel Nederland. Maar ook wandbekleding in horecazaken, windschermen op het terras, voorzetramen in monumentale panden, balkonschermen voor een VVE en kunststof overkappingen voor onderaannemers staan in ons portfolio. Dit wordt dagelijks aangevuld met nieuwe projecten. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van onze samenwerkingen.

Cheetah verblijf Koninklijke Burgers' Zoo
Cheetah verblijf Koninklijke Burgers' Zoo
Flat Vechthorst Hardenberg balkonschermen
Flat Vechthorst Hardenberg balkonschermen
Omedi voorzetramen
Villa Wassergeest
Villa Wassergeest

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op zakelijk gebied? Neem dan contact op met onze klantenservice – zij helpen u zo spoedig mogelijk verder!

Welke zakelijke klanten gingen u voor?

Om u een idee te geven van het soort klanten waar we mee samenwerken, hebben we hieronder een aantal zakelijke klanten voor u op een rij gezet:

Zakelijke klanten van Plexiglas.nl

Wilt u graag kennismaken, of heeft u resterende vragen? Onze klantenservice staat (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) voor u klaar om te adviseren. U kunt een mail sturen of bellen. 

>