Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Hoe lever ik een goede maatwerktekening aan?

In sommige gevallen vragen wij u om een maatwerk tekening aan te leveren. Dit geldt niet wanneer u een rechte plaat van bijvoorbeeld 80 x 100 cm zonder bewerkingen wenst. In dat geval kunt u het product namelijk gewoon op maat via de website bestellen. We hebben wel een tekening nodig wanneer er speciale bewerkingen aan te pas komen. Om aan uw wensen te kunnen voldoen en miscommunicaties te voorkomen is het voor ons van belang dat deze tekening zoveel mogelijk informatie geeft. Welke informatie wij nodig hebben en hoe een goede tekening er uit ziet, kunt u vinden op deze pagina.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij de meest voorkomende maatwerk aanvragen voor u op een rijtje gezet.

Technische tekening of simpele schets

Het is zowel voor de professional als voor de doe-het-zelver mogelijk om een maatwerktekening bij ons aan te leveren. Wij ontvangen uw maatwerktekening het liefst als DXF. Dit is een digitale tekening van uw gewenste maatwerk. Een simpele schets volstaat voor ons ook. Als alle gevraagde informatie hierin staat vermeld kunnen wij het project realiseren. Mochten er nog maten en/of gegevens ontbreken zullen onze klantenservice medewerkers u hier op attenderen.

Hieronder ziet u zo’n maatwerk tekening van een klant.

CNC tekening kunststof klant voorbeeld

Tekening zoals wij deze van klanten ontvangen

Uw maatwerk product bestellen bij Plexiglas.nl.

Alle maatwerk aanvragen lopen via de mail. Een maatwerk product kunt u niet zelf via onze webshop bestellen. Vul hiervoor het contactformulier in of stuur een mailtje naar klantenservice@plexiglas.nl.

Komt u er toch niet helemaal uit? Of heeft u verder nog vragen over het aanleveren van een goede maatwerktekening? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

>