Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Een boog of ronde kunststof plaat

Ook in het geval van een boog in uw kunststof plaat of bij een ronde kunststof plaat ontvangen wij graag meer informatie. Ontdek hier wat we van u nodig hebben om de kunststof plaat netjes te kunnen aanleveren.

Plaat in een cirkel gezaagd

Wilt u een complete cirkel? Dat kan! Hiervoor hoeven wij geen tekening te ontvangen. Het enige wat wij dan aan u vragen is wat de diameter van de cirkel mag zijn.

Rechte kunststof plaat met boog

Gaat het om een rechte plaat met een boog? Dan ontvangen wij wel graag van u een tekening met hierin de volgende informatie:

  • beginpunt van de boog
  • hoogste positie van de boog
  • eindpunt van de boog

Met deze 3 punten kunnen we de boog invoeren en maken. Goed om te weten is dat een boog niet per definitie rond hoeft te zijn. Soms is het een ovaal-achtige vorm. Om deze goed te kunnen maken, dienen we meer punten van de boog in de hoogte en breedte te hebben. Hoe meer punten bekend zijn, hoe strakker de boog hiertussen getekend kan worden.

Maatwerk aanvragen zoals een cirkel of een boog ontvangen wij graag wij de mail. Een maatwerk tekening kunt u mailen naar klantenservice@plexiglas.nl. Heeft u nog vragen over het aanleveren van zo’n maatwerk tekening? Neem dan contact op met onze klantenservice medewerkers. Zij staan u met een glimlach te woord!

>