Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Polycarbonaat tuinkas

Bent u op zoek naar het beste materiaal voor uw tuinkas? Zoek niet verder! Polycarbonaat is stevig, slagvast, duurzaam, UV-bestendig en volledig op maat te bestellen. Het is veelzijdig materiaal wat in verschillende tinten te bestellen is, zo kunt u het materiaal volledig naar wens maken.

Tuinkas

Voordelen van polycarbonaat kas

Polycarbonaat is enorm geschikt materiaal voor een tuinkas. Deze moderne kunststof is steeds meer in opkomst. Polycarbonaat is erg sterk, wel zo’n 250 keer sterker als gewoon glas. De slagvastheid van het polycarbonaat maakt het materiaal erg geschikt voor gebruik buitenshuis, en daarmee ideaal voor een tuinkas polycarbonaat. Door de stevigheid en weerbestendigheid zal het materiaal nooit uiteenspatten en splinteren. Mocht er door de wind een tak of steen tegenaan komen, kan er enkel een ster of scheur ontstaan. Over glasscherven hoeft u zich geen zorgen te maken.

Polycarbonaat met UV-bescherming voor tuinkas

Onze polycarbonaat platen zijn voorzien van een UV-beschermlaag. Zoals de naam het al zegt: dit materiaal laat geen UV-straling door. Polycarbonaat is dus geschikt voor tuinkassen waar snijbloemen en groene, bloeiende potplanten in gekweekt worden. Voor sommige andere planten is het verstandiger om géén UV-beschermlaag te hebben. Zoek dit dus even goed uit alvorens u uw keuze maakt.  De UV-beschermlaag zorgt  er bovendien voor dat het materiaal zelf niet verkleurt. U bent dus het hele jaar door verzekerd van een glasheldere polycarbonaat kas.

Tuinkas2Tuinkas polycarbonaat – Maatwerk & bewerkingen

Plexiglas.nl verkoopt geen eindproducten, wat betekent dat we geen complete tuinkassen in ons assortiment hebben. Wij kunnen het polycarbonaat voor u op maat zagen. Als u op onze webshop een product aanklikt kunt u de gewenste maten invullen in de calculator. De prijs die hierbij hoort verschijnt dan automatisch. Voordat de prijs verschijnt kunt u ook nog invullen of u de scherpe randen van het polycarbonaat wilt laten verwijderen of de hoeken wilt laten afronden.

Polycarbonaat is erg goed bewerkbaar, óók voor een minder ervaren klusser! U kunt dus verschillende bewerkingen uitvoeren om de tuinkas helemaal naar eigen wens te maken. Courante bewerkingen als polycarbonaat zagen, frezen, boren, plooien, warm thermovormen en verlijmen zijn geen probleem. Ook is het mogelijk dat wij het polycarbonaat voor u bewerken. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden en de bijbehorende prijs.

Verschillende tinten polycarbonaat voor tuinkas

Wij hebben verschillende kleuren polycarbonaat in ons assortiment, dit biedt veel mogelijkheden. Het polycarbonaat wat qua zicht het meeste lijkt op gewoon glas, is de heldere variant. Deze is volledig transparant en is voorzien van een UV-beschermlaag, wat het materiaal bestand maakt tegen verwering en vergeling en dus géén Uv-straling doorlaat. Is het bij uw plastic tuinkas de bedoeling dat er UV-straling wordt doorgelaten? Kies dan voor plexiglas UV-doorlatend.

Liever een andere look? Bekijk dan eens het opaal, brons of smoke grijs polycarbonaat. Deze soorten polycarbonaat zijn nog steeds transparant, maar hebben een kleurtint. Deze kleuren zijn ook allemaal voorzien van een UV-beschermlaag.

Benodigde dikte polycarbonaat

Welke dikte polycarbonaat u nodig heeft voor uw tuinkas is van een aantal factoren afhankelijk: De afmeting van de polycarbonaat kas, en de manier waarop u het plaatmateriaal gaat bevestigen. Voor een ruit van 80×100 cm is een dikte van 6 mm vaak voldoende.

Heeft u vragen over het maken van een polycarbonaat tuinkas, of vragen over het product polycarbonaat? Wij staan u graag te woord. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 5 mm

 78,00 per m2

Incl. BTW:  94,38 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 6 mm

 92,00 per m2

Incl. BTW:  111,32 per m2

Massief polycarbonaat helder 8 mm

Polycarbonaat massief helder 8 mm

 117,00 per m2

Incl. BTW:  141,57 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 10 mm

 159,00 per m2

Incl. BTW:  192,39 per m2

polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 4 mm

 90,00 per m2

Incl. BTW:  108,90 per m2

-10%polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 5 mm

 99,00 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 133,10.Current price is: € 119,79. per m2

polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 6 mm

 99,00 per m2

Incl. BTW:  119,79 per m2

polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 6 mm

 131,00 per m2

Incl. BTW:  158,51 per m2

-10%polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 5 mm

 96,30 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 129,47.Current price is: € 116,52. per m2

-10%polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 6 mm

 115,20 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 154,88.Current price is: € 139,39. per m2

>