Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Welkom bij Plexiglas.nl

CNC machine plexiglas.nl

Een stukje Plexiglas.nl geschiedenis
In 2012 begonnen André en zijn vrouw Marleen de webshop VD4 volièrebouw. André had als jongetje al affiniteit met huis-, tuin- en klusmaterialen. In de tijd van VD4 had hij regelmatig plexiglas nodig, maar was niet tevreden met hun leverancier. In 2014, na wat speurwerk op internet, bleek dat de online aanbieders schaars waren. André greep zijn kans. Hij regelde een CNC-machine, kocht het domein, en www.plexiglas.nl was geboren. Wie denkt dat klanten alleen standaard producten op maat konden bestellen heeft het mis. De klant kon vrijblijvend langskomen voor een adviesgesprek. Wie een uniek product wilde, kreeg een uniek product. Al dan niet gegraveerd, schuin gezaagd of gefreesd. Al snel bleek Plexiglas.nl een gouden vondst. Er werden productiemedewerkers aangenomen, de afdeling Klantenservice ontstond, en André en Marleen besloten te stoppen met VD4. Plexiglas.nl, daar zat toekomst in!

En nu?
Nu, een aantal jaren later mogen we stellen dat Plexiglas.nl is uitgegroeid tot een jongvolwassen bedrijf. Onderscheidend door de passie en persoonlijke sfeer waarmee André en Marleen hun bedrijf zijn gestart. Dit is nog steeds voelbaar. Bij Plexiglas.nl kan men zo binnenlopen. We zullen er alles aan doen om aan uw specifieke wensen te voldoen. We hebben een eigen voorraad en productie, waardoor we altijd dat ene stapje extra kunnen zetten. We hebben inmiddels niet alleen plexiglas, maar ook andere kunststof platen zoals  massieve polycarbonaat platen en polycarbonaat kanaalplaten, Trespa®, aluminium composiet, Alucobond®, golfplaten én lichtkoepels. Eenvoudige producten om direct te gebruiken, maar die zich ook lenen voor unieke bewerkingen en prachtige projecten. Dit alles gerealiseerd door een hard werkend team met betrokken, leuke medewerkers. We werken collegiaal, open en eerlijk. Met een positieve instelling, altijd voor één en hetzelfde einddoel: blije klanten.

* Openingstijden

Teamfoto plexiglas team‘Snel gevonden wat we zochten. Goed advies en keurig afgeleverd.’

Roos

‘Ondanks misverstand m.b.t. het plexiglas uiterst correct en klantvriendelijk geholpen. Daar kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen.’

John van der Kwaak

‘De transporteur belde netjes van te voren. Goed geregeld en keurig op tijd. Zoals volgens afspraak.’

W. van Gummel

 


>