Blog

Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

Foto Contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

De mogelijkheden voor een kunststof overkapping

Er zijn zoveel opties voor kunststof overkappingen dat u hier misschien wel in verdwaalt. Daarom hebben wij ze met alle voor- en nadelen voor u op een rijtje gezet!

Lees meer

Nieuw jaar, nieuwe webshop!

Nieuw jaar, nieuwe webshop! Plexiglas.nl gaat het jaar fris van start met een nieuwe webshop. Een compleet nieuwe huisstijl, die écht past bij waar Plexiglas.nl voor staat.

Lees meer

6 voordelen: Plexiglas vs. gewoon glas

Plexiglas is 25x sterker dan glas. Het is niet voor niets de ideale vervanger van glas. Ontdek de 6 voordelen van plexiglas t.o.v. gewoon glas.

Lees meer

Raamafdichting voor uw mobiele airco

Houd de warmte buiten met uw mobiele airco en een plexiglas airco afdichtingsraam op maat. Mét gat voor de slang!

Lees meer

DIY: Uw eigen plexiglas kerstbal onderzetters!

Maak zelf een unieke plexiglas kerstbal onderzetter. Ontzettend leuk voor op de feestelijk gedekte kerstbal, of als cadeautje.

Lees meer

DIY: Maak uw eigen boomstamlamp

Maak deze eyecatcher van een oude boomstam en onze plexiglas buizen. Voor binnen én buiten! Benieuwd hoe u deze lamp maakt?

Lees meer

DIY: Schildersezel met plexiglas tekenplaat

Laat de creativiteit de vrije loop, met deze plexiglas tekenplaat. Gemakkelijk schoon te maken, voor een nieuwe creatie.

Lees meer

DIY: Messenblok van bamboe en plexiglas!

Zelf een messenblok maken? Dat kan heel makkelijk! Volg onze bamboe en plexiglas DIY en maak uw eigen luxe messenblok.

Lees meer

Inspiratie

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met onze producten? Laat u inspireren door echte foto's van echte klanten. Als zij het kunnen, kan u het ook! Allerlei projecten met plexiglas, polycarbonaat, Trespa® en Dibond®, kanaalplaten, golfplaten en lichtkoepels.
Inspiratie
>