Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Is het mogelijk om andere vormen te bestellen?

Bij Plexiglas.nl kunt u precies bestellen wat u nodig heeft. Zo zagen wij gratis uw plexiglas plaat op maat, maar ook kunnen wij vele andere aanpassingen voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan andere vormen, schuine zijden zagen en gaten boren. Het assortiment plexiglas bestaat uit verschillende formaten, kleuren en soorten. Heeft u vragen over bijvoorbeeld welke soort of dikte plexiglas u het best kunt kopen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Via onze webshop kunt u gemakkelijk tijdens het plaatsen van een bestelling de gewenste maten door geven. Wilt u andere aanpassingen door ons laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan of stuur ons een e-mail met de gewenste vorm en afmetingen, dan zorgen wij ervoor dat dit in orde komt. Bij zowel het aanvragen van de offerte als het versturen van een mail kunt u gemakkelijk een foto of scan van een tekening toevoegen waarin u aangeeft wat u precies wenst. Geef hierbij ook het soort plexiglas, de dikte, de kleur en het aantal aan.

Mocht u nog vragen hebben? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een e-mail naar klantenservice@plexiglas.nl. Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op onze website.

>