Raamafdichting voor uw mobiele airco

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

14/09/2020

12:10

De Nederlandse zomers worden steeds warmer. Uiteraard is het prettig als het binnenshuis lekker koel is. De mobiele airco’s vliegen dan ook als warme broodjes over de toonbank. Op zoek naar een airco raamafdichting? Lees hier meer over de voordelen en het kopen van zo’n raamafdichting bij Plexiglas.nl.

Airco raamafdichting plexiglas

Raamafdichting airco van Plexiglas

Vaak ontvangt u bij een mobiele airco één soort raamafdichting die niet op uw raamsoort past óf de koele lucht deels laat ontsnappen. Als perfect alternatief maken wij aircoschermen op maat, een voorzetraam mét gat voor de slang! U kunt bij het bestellen van zo’n airco raamafdichting op maat zelf doorgeven welke maat het scherm moet krijgen, en welke diameter het gat moet zijn.

De plexiglas raamafdichtingen zijn geschikt voor diverse soorten ramen. zo kunt u onze platen gebruiken voor vleugelramen, draai-/kiepramen, schuine dakvensters en reguliere ramen.

We kunnen overigens niet alleen vierkante maar ook ronde airco raamafdichtingen met gat maken. In dit geval dient u een offerte aan te vragen. U kunt bij ons ook terecht voor een achterzetraam van plexiglas.

Functie van een airco raamafdichting

Een mobiele airco koelt de lucht in uw ruimte. De koelvloeistof zorgt ervoor dat de warmte uit de lucht wordt gehaald, hierdoor blijft alleen de koele lucht over. De warme lucht kan via de slang uw kamer weer verlaten.

Het is aan te raden uw raam af te dichten wanneer u een mobiele airco gebruikt. Met een plexiglas raamafdichting kunt u de slang door het raam ‘steken’. Dit wordt ook wel een ‘raamdoorvoer voor airco’ genoemd. Het verhoogt de koelcapaciteit en zorgt ervoor dat er geen warme lucht meer naar binnen komt. Een fijn neveneffect is dat een aircoscherm insecten buiten houdt.

Voordelen van een plexiglas airco raamafdichting

Plexiglas is een glashelder materiaal. Plexiglas is erg licht in gewicht en meer stoot- en slagvast dan regulier glas. Ze behoudt u al het daglicht met een veilige raamafdichting.

Waarom plexiglas raamafdichtingen op maat?

  • Koele lucht kan niet ontsnappen
  • Verlagen het energieverbruik
  • Verhogen de koelcapaciteit
  • Geschikt voor elk raamtype (rond en recht)
  • Makkelijk te bevestigen en te verwijderen
  • Slag-/stootvast glas
  • Glashelder en transparant glas
  • Insecten worden buitengehouden

Plexiglas aircoscherm bevestigen

Het is van belang om de plexiglas plaat goed te bevestigen. De makkelijkste oplossing voor het bevestigen van de plaat is het plaatsen van onze draainokken, die u gemakkelijk in het kozijn kunt schroeven. Deze klemmetjes kunt u draaien om zo het airco scherm te verwijderen of vast te zetten. Zo wordt de plaat tegen het raam aangedrukt door de draainokken en zit de plaat dus goed vast. Meer informatie hierover kunnen wij telefonisch of per mail geven.

Het bestellen van een airco raamafdichting op maat

Kijk bij het product Plexiglas airco raamafdichting op maat om een plaat met gat voor uw mobiele airco te bestellen. U kunt hier stap voor stap de gewenste afmetingen etc. invullen. Heeft u een raam een speciale vorm? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u ons mailen met de juiste afmetingen en eventueel een tekening van de airco raamafdichting. Mocht u liever bellen of langskomen bij ons bedrijf in Lienden is dit altijd mogelijk.

>