Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Hoe kan ik plexiglas bevestigen?

Plexiglas is een veelzijdig product wat voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. Hierdoor zijn er ook verschillende manieren om plexiglas te bevestigen. Wij hebben in ons assortiment twee verschillende producten die enorm geschikt zijn om plexiglas te bevestigen.

Plexiglas Sealer

Plexiglas Sealer bestellen bij Plexiglas.nl

Onze Plexiglas Sealer is geschikt voor het verlijmen (en afdichten) van plexiglas met andere materialen. Het is een hoogwaardige universele afdichtingskit en constructie- en montagelijm. Door luchtvochtigheid hardt deze Sealer uit tot een duurzaam, elastisch blijvend rubber. Deze Plexiglas Sealer is UV-, schimmel- en bacteriebestendig. De Sealer is bij voorkeur bedoeld voor het verlijmen van plexiglas met andere materialen, zoals hout, beton of steen. Daarnaast is het uitzonderlijk toepasbaar als spiegelplaatlijm en voor het verlijmen en monteren van gevelplaten.

Klik hier voor een gebruiksaanwijzing en de technische informatie.

Acrifix 192

Acrifix 192 componenten lijm voor plexiglas

Acrifix 192 is een 1-componentenlijm voor het stomp- of verstek verlijmen van plexiglas (acrylaat) plaatmateriaal. Daarnaast zijn kleine oneffenheden of zaagsneden in de plaat ook op te vullen met Acrifix. De lijm is volledig kleurloos en zal na verlijming helder uitharden.

Plexiglas platen monteren

Naast het bevestigen met één van de bovenstaande producten is er voor het monteren van plexiglas nog veel meer mogelijk. Wij zien vaak dat onze klanten met het plaatsen van een plexiglas scherm, gebruik maken van een frame. Wij hebben ook een aantal schermen met frame in ons assortiment. In overleg kunnen wij de frames voor u maken. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen.

Daarnaast is het ook mogelijk om plexiglas platen aan een muur op te hangen. U kunt zelf eenvoudig gaten boren in het plaatmateriaal. De schermen kunnen eventueel worden opgehangen met onze RVS afstandhouders. Deze kunt u vastschroeven in de muur.

>