**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Polycarbonaat bedrijfsdeur

Zoekt u geschikt materiaal voor de ruit(en) in de (garage)deur van uw bedrijf? Zoek dan niet verder. Polycarbonaat is sterk, slagvast en duurzaam materiaal. Het materiaal is nagenoeg onbreekbaar en inbraakveilig.

Bedrijfsdeur

Polycarbonaat platen voor een bedrijfsdeur

Polycarbonaat is een perfecte oplossing om als ruit in uw bedrijfsdeur te gebruiken. Het is sterk, hufterproof én inbraakveilig materiaal. Polycarbonaat is vele malen sterker dan gewoon glas van gelijke dikte. Polycarbonaat kan beschadigen, er kan een scheur of ster in de plaat komen, maar het materiaal zal nooit uiteenspatten of splinteren. Hierdoor hoeeft u zich geen zorgen te maken over glasscherven in uw pand. Door de UV-bestendigheid van het materiaal zal ons polycarbonaat niet vergelen en altijd glashelder blijven.

Bedrijfsdeur2

Verschillende soorten kunststof voor uw bedrijfsdeur

We leveren geen complete bedrijfsdeuren en eindproducten. Wat we wel doen is het polycarbonaat voor uw bedrijfsdeur helemaal op maat maken. Wij hebben verschillende tinten polycarbonaat in ons assortiment. Dit biedt veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ons heldere polycarbonaat. Deze tint lijkt exact op gewoon glas en is volledig transparant. Wilt u liever een tint hebben die wat meer privacy biedt? Bekijk dan eens opaal, brons of smoke grijs polycarbonaat.

Wat is de benodigde dikte polycarbonaat?

Welke dikte plaatmateriaal u nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk. Ten eerste de afmeting van de benodigde platen, ten tweede de manier waarop u deze wilt bevestigen. Voor ruiten met een middelgroot formaat is een dikte van 6 mm vaak voldoende. Voor grotere ruiten is het verstandig om voor een dikte van 8 of 10 mm te kiezen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de benodigde dikte plexiglas bij verschillende afmetingen.

Inmeten en monteren kunststof ruiten

Wilt u het project graag door een professional laten bekijken en eventueel ook laten uitvoeren? Wij maken gebruik van monteurs die zowel kunnen komen inmeten als monteren. U kunt hiervoor een offerte aanvragen. Voor meer informatie willen we u graag verwijzen naar de pagina Inmeten en monteren.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00 via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 - 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient ter inspiratie over wat u van polycarbonaat kunt maken. Wij verkopen niet de bedrijfsdeuren, alleen polycarbonaat op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren