Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Wat houdt scherpe randen verwijderen bij polycarbonaat in?

Goed om te weten: deze informatie gaat over massieve polycarbonaat platen. Veel klanten die zoeken naar polycarbonaat bedoelen eigenlijk onze tunnelplaten, speciaal voor het maken van overkappingen. In dit geval kunt u kijken bij onze informatie over de polycarbonaat kanaalplaten

Indien u ervoor kiest om polycarbonaat te zagen of frezen, ontstaan er scherpe randen aan het polycarbonaat. Dit is niet mooi en ook niet praktisch, u kunt er immers achter blijven hangen. Indien u de plaat door ons laat zagen of frezen, kunnen wij deze scherpe randen van het polycarbonaat verwijderen. We maken de platen braamvrij door het te bewerken met een afbraammes. Kortom, we snijden alle scherpe randen weg. Bekijk de video om een beter beeld te krijgen van deze keuze-optie.

https://www.youtube.com/watch?v=CyJDUTJ_xlM

 

Indien u zelf aan de slag gaat met polycarbonaat, kunt u de scherpe randen ook zelf verwijderen. Bij voorkeur met een afbraammes, maar indien u geen afbraammes heeft, kunt u ook een eenvoudig afbreek- of stanleymes gebruiken. Zet het mes onder een hoek van 45° op het materiaal en trek het voorzichtig in één keer langs de randen van het materiaal. Indien u de randen nog verder wilt afwerken, kunt u ze ook schuren en polijsten.

Heeft u nog vragen over het bewerken van polycarbonaat? Lees dan Hoe kan ik polycarbonaat bewerken? of neem contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u er alles over vertellen.

>